ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πορεία στον δύσκολο Νοέμβρη

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού σε Euroleague, Basket League και Κύπελλο Ελλάδος.

Πορεία στον δύσκολο Νοέμβρη

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με το… αριστερό όσον αφορά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του για τον μήνα που ήρθε πριν από τρεις ημέρες, γνωρίζοντας την ήττα με 85-84 από τη Μπασκόνια στη Βιτόρια.

Το παιχνίδι της «Fernando Buesa Arena» άνοιξε τον «χορό» του Νοεμβρίου, που προμηνύεται απαιτητικός για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

Μπορεί το καλεντάρι να μην περιλαμβάνει αναμετρήσεις όπως αυτές του περασμένου μήνα, στον οποίοι οι «πράσινοι» έδωσαν τρία ντέρμπι στην Ευρωλίγκα (Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ, Φενέρ) και ένα στο πρωτάθλημα (Ολυμπιακός), ωστόσο κρύβονται αρκετές «παγίδες» που το «τριφύλλι» οφείλει να ξεπεράσει.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 15.451 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά τη Μπασκόνια σειρά έχει η ΑΕΚ, την οποία ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Κυριακή ως τυπικά φιλοξενούμενος στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, με το «τριφύλλι» να θέλει «διπλό» πρόκρισης για τον τελικό της Κρήτης.

Στη συνέχεια ακολουθεί άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι, με την ομάδα του Πασκουάλ να πηγαίνει εκ νέου στο Φάληρο για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (10/11) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα.

Έπειτα, ακολουθεί το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο, το οποίο θα αποτελέσει πρόβα… τζενεράλε για το ματς με τη Χίμκι στο ΟΑΚΑ (14/11) και για τη δύσκολο ταξίδι στην Τουρκία (vs Εφές 16/11). Μετά την Πόλη σειρά έχει η… Εύβοια, με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενείται από την Κύμη (19/11), προτού υποδεχθεί τη Ρέαλ Μαδρίτης στο Μαρούσι (24/11).

Συνοπτικά:

5/11 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (Κύπελλο) 10/11 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (Ευρωλίγκα) 12/11 Πανιώνιος – Παναθηναϊκός (Πρωτάθλημα) 14/11 Παναθηναϊκός – Χίμκι (Ευρωλίγκα) 16/11 Εφές – Παναθηναϊκός (Ευρωλίγκα) 19/11 Κύμη – Παναθηναϊκός (Πρωτάθλημα) 24/11 Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης (Ευρωλίγκα)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.