ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέα… άγχη με Εσιέν και Τοτσέ

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταβάλει τις δόσεις των οφειλόμενων του Οκτώβρη προς τους δύο ποδοσφαιριστές. Τι σκέφτονται να κάνουν οι δύο πρώην παίκτες των «πρασίνων».

Νέα... άγχη με Εσιέν και Τοτσέ

Το προηγούμενο διάστημα, ο Παναθηναϊκός είχε έρθει σε συμφωνία τόσο με τον Μίκαελ Εσιέν όσο και με τον Χοσέ Τοτσέ για την καταβολή των χρημάτων που τους οφείλονται μέσω δόσεων.

Ωστόσο, οι δύο ποδοσφαιριστές υποστηρίζουν ότι δεν έχουν λάβει το ποσό που είχε συμφωνηθεί για να τους δοθεί τον Οκτώβριο (42.000 ευρώ για τον Εσιέν και 21.000 ευρώ για τον Τοτσέ) και επεξεργάζονται το ενδεχόμενο του να κινηθούν νομικά κατά της ΠΑΕ ώστε να λάβουν όλο το ποσό εφάπαξ.

Εάν οι δύο ποδοσφαιριστές προχωρήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση τότε τα πράγματα δυσκολεύουν για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πιθανότητα δεν θα μπορέσει να διαθέσει 945.000 ευρώ για τον Ισπανό και 419.000 ευρώ για τον Γκανέζο, αντιμετωπίζοντας το φάσμα της τιμωρίας που περιλαμβάνει μέχρι και αφαίρεση βαθμών.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.292 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.