ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕ... ΣΥΝΤΑΓΗ ΝΤΕΡΜΠΙ

Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη

Πως θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη και τι έχει ζητήσει ο Ουζουνίδης από τους ποδοσφαιριστές του.

Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη

Το πρώτο του «διπλό» στο φετινό πρωτάθλημα ψάχνει ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να προχωρά με ελάχιστες τροποποιήσεις σε σχέση με το ντέρμπι της Λεωφόρου κόντρα στον Ολυμπιακό, σε σχέση με τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την ενδεκάδα.

Από τη στιγμή που ο Μολέντο πρόλαβε και θα είναι «ετοιμοπόλεμος» για το αποψινό ματς, η μοναδική αλλαγή η οποία πιθανότατα θα κάνει ο Εβρίτης τεχνικός στην ενδεκάδα θα είναι η τοποθέτηση του Μουνιέ στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, αντί του Λουντ.

Κατά τ’ άλλα, οι υπόλοιποι δέκα αναμένεται να είναι οι ίδιοι που αγωνίστηκαν στο ματς με τον Ολυμπιακό. Δηλαδή ο Βλαχοδήμος στα γκολπόστ, αριστερά ο Χουλτ, δεξιά ο Κουλιμπαλί και ο Κολοβέτσιος στο πλευρό του Μολέντο.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.785 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον άξονα θα τοποθετηθούν οι Κουρμπέλης και Σιλά, με τον Χίλιεμαρκ πιο μπροστά από το δίδυμο της μεσαίας γραμμής, ο Μουνιέ στα αριστερά, ο Βιγιαφάνιες στα δεξιά και ο Γκιγιέρμο Μολίνς στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο, έτοιμοι για να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή, θα βρίσκονται οι Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Ρέις, Δώνης, Καμπέσας και Άλτμαν.

Η ενδεκάδα αυτή θα επιλεγεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου από τον Ουζουνίδη, ο οποίος καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας προσπάθησε να τονίσει τη σημασία του αποψινού ματς στους ποδοσφαιριστές του, ζητώντας τους να παίξουν όπως κάνουν στα ματς της Λεωφόρου, ώστε να έρθει η νίκη η οποία θα βοηθήσει την ομάδα να ανέβει ψηλότερα στην κατάταξη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.