ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπασκόνια… τέλος, σειρά έχει η πρόκριση!

Αλλάζει το... τσιπάκι του ο Παναθηναϊκός που αφήνει πίσω του όσα έγιναν στη Βιτόρια και κοιτά τον αυριανό ημιτελικό με την ΑΕΚ.

Μπασκόνια... τέλος, σειρά έχει η πρόκριση!

Μετά τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση της Βιτόρια, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός έχασε τεράστια ευκαιρία για να πάρει τη νίκη, ελέω λαθών και διαιτητών, θα πρέπει να υπάρξει η απαραίτητη αλλαγή… σελίδας, διότι ακολουθεί ένα ιδιαιτέρως κρίσιμο παιχνίδι.

Οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ καλούνται να αλλάξουν σελίδα, «τσιπάκι» και ό,τι άλλο χρειάζεται, ούτως ώστε να παρουσιαστούν «ετοιμοπόλεμοι» στο αυριανό (5/11) ντέρμπι Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Ματς το οποίο θα κρίνει το ένα από τα δύο εισιτήρια για τον τελικό του θεσμού.

Οι «πράσινοι» θέλουν να αφήσουν πίσω τους τη Βιτόρια και να προσανατολιστούν στη «μάχη» του ΟΑΚΑ, όπου θα αγωνιστούν ως τυπικά φιλοξενούμενοι, ούτως ώστε να κάνουν το καθήκον τους, παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό, για να διεκδικήσουν στη συνέχεια το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.286 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.