ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τοποθετήθηκε ο Γιάνκοβιτς για τη φάση του Παππά στη Βιτόρια

Δείτε τι ανέφερε ο πρώην φόργουορντ του Παναθηναϊκού.

Τοποθετήθηκε ο Γιάνκοβιτς για τη φάση του Παππά στη Βιτόρια

Δεν άρεσε στον πρώην «πράσινο» και νυν παίκτη της Ανδόρρα, Βλάντο Γιάνκοβιτς, το γεγονός ότι οι διαιτητές δεν καταλόγισαν την παράβαση στη φάση του Παππά με τον Μπομπουά στα τελευταία δευτερόλεπτα του Παναθηναϊκός – Μπασκόνια, με τον Έλληνα φόργουρντ να επισημαίνει, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94.6, ότι κατάλαβε πως ήταν φάουλ δίχως να δει το ριπλέι.

Αναλυτικά:

Για τη φάση του Παππά: «Δεν μου άρεσε που δεν σφυρίχτηκε το φάουλ στον Παππά. Πιστεύω πως ήταν φάουλ και το κατάλαβα χωρίς το replay. Ο Παναθηναϊκός έλεγχε το παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος και με αυτό το μικρό λάθος των διαιτητών έγινε ότι έγινε. Είναι μία μικρή λεπτομέρεια που έκρινε το αποτέλεσμα».

Για τον Παναθηναϊκό: «Είναι νωρίς να κρίνουμε τον Παναθηναϊκό. Κάποια παιδιά παίζουν πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα. Είναι και σκληρές οι λίγκες. Οι διαιτητές ίσως σφυρίζουν πιο εύκολα φάουλ. Πρέπει να προσαρμοστεί πιο εύκολα στα δεδομένα της Ευρωλίγκα. Σε κάθε παιχνίδι υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες και όλα παίζουν το ρόλο τους».

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 44.691 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.