ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο ΜΟΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

Η διακοπή τον βρίσκει… λαβωμένο

Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στην Αθήνα μετρώντας... προβλήματα, με σημαντικότερο εκείνο του Μολέντο.

Η διακοπή τον βρίσκει... λαβωμένο

Δεν του έφτανε η νέα εκτός έδρας ήττα (1-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη) του Παναθηναϊκού, ο οποίος καλείται να δώσει τη δέουσα προσοχή στον τομέα των τραυματιών, καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές επέστρεψαν… λαβωμένοι από την Αρκαδία.

Πλην του Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο οποίος αποχώρησε από το ματς με θλάση στο γαστροκνήμιο, με προβλήματα τελείωσαν το παιχνίδι και οι Μολέντο, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες.

Πιο σοβαρά δείχνει να είναι η κατάσταση του Μολέντο, ο οποίος κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης χτυπήθηκε στο πέλμα, κάτι που δεν τον έκανε να νιώσει ενοχλήσεις αρχικά, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα το πόδι του πρήστηκε. Ο Βραζιλιάνος θα υποβληθεί σε εξετάσεις και αν διαπιστωθεί ότι πρόκειται για αιμάτωμα, τότε θα χάσει ορισμένες προπονήσεις.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.772 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καλύτερα είναι τα νέα για τους Βιγιαφάνιες και Κουρμπέλη. Ο μεν πρώτος αντικαταστάθηκε λόγω ενοχλήσεων, αλλά από τη στιγμή που αποχώρησε εγκαίρως από το παιχνίδι γλίτωσε τα… χειρότερα και αναμένεται να επιστρέψει σχετικά άμεσα στο πλήρες πρόγραμμα προπόνησης. Το ίδιο ισχύει και για τον αρχηγό των «πρασίνων».

Το καλό νέο για τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι πως μεσολαβεί η διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, διάστημα εντός του οποίου αναμένεται να φτάσουν στο 100% της κατάστασής τους όλοι όσοι «κληρονόμησαν» μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα από το παιχνίδι της Τρίπολης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.