ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το αποκαρδιωτικό 65% που κοστίζει…

Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα αγωνιστικά ζητήματα που καλείται να λύσει ο Παναθηναϊκός.

Το αποκαρδιωτικό 65% που κοστίζει...

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ γνώρισε την ήττα με 73-69 από την τυπικά γηπεδούχο, ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ και θα απέχει από το ματς διεκδίκησης του Κυπέλλου Ελλάδος για πρώτη φορά μετά από 13 συναπτές παρουσίες.

Οι «πράσινοι» παρουσίασαν αρκετές «ανορθογραφίες» στο παιχνίδι τους, ωστόσο η αστοχία από τη γραμμή των βολών παρέμεινε στις… πρώτες θέσεις της λίστας με τα σημαντικότερα αγωνιστικά προβλήματα που καλούνται να διορθωθούν άμεσα.

Σε ένα ματς το οποίο κρίθηκε στα δύο σουτ, ο Παναθηναϊκός απώλεσε 11 πόντους από τη «γραμμή της φιλανθρωπίας», με τους παίκτες του Πασκουάλ να ευστοχούν σε 21 από τις 32 προσπάθειές τους. Συνολικά, το «τριφύλλι» περνά οριακά τη βάση όσον αφορά τον εν λόγω τομέα, σουτάροντας αρκετά χαμηλά ποσοστικά, σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες στην Ελλάδα και την Ευρωλίγκα.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.082 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το μέχρι τώρα ποσοστό των «πρασίνων» στις βολές κινείται περίπου στο 65%, με τους παίκτες του Πασκουάλ να έχουν 156 εύστοχες βολές σε 241 προσπάθειες. Στην Basket League το «τριφύλλι» σουτάρει με 67.5%, στην Ευρωλίγκα με 62.3%, ενώ στο Κύπελλο με 66%.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.