ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΜΕΣΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Ετοιμάζει πρόταση για Λουντ η Σταντάρ

Οι Βέλγοι είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Φινλανδού μέσου.

Ετοιμάζει πρόταση για Λουντ η Σταντάρ

Έτοιμη να προχωρήσει ένα βήμα περαιτέρω την υπόθεση με τον Λουντ, φέρεται να είναι η Σταντάρ Λιέγης, με τον βελγικό σύλλογο να καταθέτει πρόταση εντός των επομένων ημερών για την απόκτηση του Φινλανδού μέσου.

Η Σταντάρ παρακολουθεί εδώ και αρκετό καιρό τον 24χρονο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και όπως όλα δείχνουν θα μεταφράσει εμπράκτως το ενδιαφέρον της, στέλνοντας πρόταση στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ.

Το ποσό το οποίο ετοιμάζονται να προσφέρουν οι Βέλγοι για τον Λουντ αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ, ώστε ο Φινλανδός να γίνει κάτοικος Λιέγης τον Ιανουάριο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.486 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπενθυμίζουμε ότι το προηγούμενο διάστημα, ο Παναθηναϊκός είχε καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον ατζέντη του Φινλανδού, με τις δύο πλευρές να προσανατολίζονται στην εύρεση μιας πρότασης που να τις ικανοποιεί αμφότερες εν όψει Ιανουαρίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.