ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Γεμίζει και με ΑΕΚ η Λεωφόρος

Από σήμερα στη διάθεση των οπαδών τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (19/11) με προτεραιότητα στα μέλη της «Συμμαχίας». Δείτε τις τιμές.

Γεμίζει και με ΑΕΚ η Λεωφόρος

Μετά τη διακοπή, σειρά έχει το… αθηναϊκό ντέρμπι!

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στις 19 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Superleague και άπαντες στον σύλλογο θα ήθελαν για πολλούς λόγους μια… επανάληψη όσων συνέβησαν σε αγωνιστικό χώρο και εξέδρα στο αντίστοιχο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Από σήμερα, Πέμπτη, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την «Ένωση», με τους «Συμμάχους» να έχουν προτεραιότητα έως την Κυριακή.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.365 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάθε μέλος έχει δικαίωμα να αγοράσει μέχρι δύο (2) εισιτήρια ανά κάρτα. Τονίζεται ότι  η αγορά εισιτηρίων δεν θα είναι εφικτή χωρίς την επίδειξη της κάρτας μέλουςκαι τον αντίστοιχο ΑΜΚΑ.

Tη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα θα «ανοίξει» για όλους τους φιλάθλους μέσω viva.gr αλλά και μέσω box office στη Λεωφόρο.

ο ωράριο λειτουργίας των εκδοτηρίων θα είναι 9:30 έως 17:30 τις καθημερινές, ενώ το Σ/Κ τα εισιτήρια θα διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

ΘΥΡΕΣΤιμή Εισιτηρίου
13, 1420 Ευρώ
6, 725 Ευρώ
1, 5Β, 5Γ, 8, 1230 Ευρώ
2, 5Α, 9, 1150 Ευρώ
1080 Ευρώ
3120 Ευρώ

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως 2 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας του φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.