ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

Και η Championship στο παιχνίδι για Λουντ

Δεν ενδιαφέρονται μόνο οι Βέλγοι (Σταντάρ Λιέγης) για την απόκτηση του Ρόμπιν Λουντ, αλλά υπάρχουν κι άλλοι στο «παιχνίδι».

Και η Championship στο παιχνίδι για Λουντ

Παναθηναϊκός και Ρόμπιν Λουντ αποφάσισαν να βρουν την καλύτερη δυνατή πρόταση ώστε να «χωρίσουν» οι «δρόμοι» τους τον προσεχή Ιανουάριο και οι «πράσινοι» να βάλουν ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία τους.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον Φινλανδό προέρχεται από το Βέλγιο και συγκεκριμένα από τη Σταντάρ Λιέγης, ωστόσο για τον 24χρονο έχουν ακουστεί αρκετά από Τσεχία αλλά και από Αγγλία μεριά.

Πλην της Σπάρτα Πράγας του Αντρέα Στραματσόνι, για τον Λουντ έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους τόσο η Μπρίστολ Σίτι, ομάδα στην οποία ανήκει πλέον ο Λουκ Στιλ, όσο και οι Γουλβς.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.431 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα μάλιστα με την «Live Sport», η Μπρίστολ προσφέρει στον 24χρονο συμβόλαιο με αποδοχές που αγγίζουν τις 500.000 ευρώ ετησίως.

Πάντως, ο Παναθηναϊκός έχει καταστήσει σαφές ότι θα επιδιώξει να λάβει το καλύτερο δυνατό ποσό για τον Λουντ, με το «τριφύλλι» να έχει θέσει ως στόχο το 1 εκατ. ευρώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...