ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λεκαβίτσιους: Είκοσι λεπτά από… χρυσάφι!

Την καλύτερη εμφάνισή του (μέχρι την επόμενη) με την πράσινη φανέλα, πραγματοποίησε ο Λούκας Λεκαβίτσιους στο ματς της Παρασκευής κόντρα στον Ολυμπιακό.

Λεκαβίτσιους: Είκοσι λεπτά από... χρυσάφι!

Ήρθε το καλοκαίρι ως «συμπλήρωμα» του Καλάθη στη θέση «1», ως ένας «καθαρός» πόιντ-γκαρντ, ο οποίος θα έδινε «ανάσες» στον Νικ, καλύπτοντας μεγάλο μέρος από τη δουλειά του 28χρονου διεθνή καλαθοσφαιριστή.

Ο 23χρονος Λεκαβίτσιους έφερε στο ΟΑΚΑ τις… περγαμηνές και τις διδαχές του Σάρας Γιασικεβίτσιους και μέχρι τώρα έχει δικαιώσει απόλυτα τους «πράσινους» για την επιλογή τους, όντας, βάσει εμφανίσεων, η πιο ουσιώδης μεταγραφή της ομάδας.

Στο ΣΕΦ μάλιστα, ο «Λέκα» δεν δίστασε να μπει στα… παπούτσια του Καλάθη, ο οποίος δεν βρισκόταν και στο καλύτερο «φεγγάρι» του. Μπορεί ο Λιθουανός να μην έφτασε τους μέσους όρους του Νικ στη δημιουργία, όμως ήταν συνεπής στα καθήκοντα της θέσης του, ενώ έδωσε λύσεις στο σκοράρισμα, όταν η μπάλα «έκαιγε», πράττοντας το με… εμφατικό τρόπο.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 50.234 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Βλέποντας ότι ο Λεκαβίτσιους είχε πάρει… φόρα από νωρίς, ο Τσάβι Πασκουάλ αποφάσισε να μοιράσει τον χρόνο, κρατώντας τον 23χρονο στο παρκέ για περίπου 20 λεπτά, δύο λιγότερα από τον Καλάθη.

Ο Λιθουανός, δικαίωσε την επιλογή του Πασκουάλ, καταγράφοντας 14 πόντους (δεύτερος σκόρερ πίσω από τον Γκιστ), βάζοντας πολύτιμα καλάθια, με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Δίποντα (5/8) ή τρίποντο (1/2), με ισορροπία ή χωρίς αλλά κυρίως με τις γνωστές… μπούκες του στο καλάθι των αντιπάλων.

Τα είκοσι λεπτά της συμμετοχής του Λεκαβίτσιους στο παιχνίδι της Παρασκευής αποδείχθηκαν… χρυσά για τον Παναθηναϊκό, που είδε τον Λιθουανό να… τραβά δίχως πρόβλημα το «κουπί», όποτε χρειαζόταν, διατηρώντας τα κεκτημένα της ομάδας του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...