ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Ματ Λοτζέσκι, αποτάσσεσαι το παρελθόν; Απεταξάμην!

Ο 32χρονος φόργουορντ έδωσε ένα... σπρώξιμο στο «κόκκινο» παρελθόν του και έδωσε απαντήσεις προς πάσα κατεύθυνση με την εμφάνισή του, το βράδυ της Παρασκευής.

Ματ Λοτζέσκι, αποτάσσεσαι το παρελθόν; Απεταξάμην!

Το καλοκαίρι, η μεταγραφή του αποτέλεσε «talk of the town» για τα καθ’ ημάς, κι όχι άδικα. Η μετακίνηση από τον Πειραιά στο Μαρούσι αποτελεί μια απόφαση διόλου εύκολη για όποιον πάρει την απόφαση να ακολουθήσει αυτό το δρομολόγιο.

Ο Ματ Λοτζέσκι, στα 32 του χρόνια, επέλεξε να ακολουθήσει τον δρόμο που πριν από λίγο καιρό φαινόταν έξω από τα «νερά» του. Σε μια ηλικία που αποτελεί καμπή για την καριέρα του, προσπάθησε να κάνει την καλύτερη επιλογή, ώστε να παραμείνει στο προσκήνιο, απαντώντας σε όσους τον ήθελαν… τελειωμένο αγωνιστικά.

Ο έμπειρος φόργουορντ μπήκε στο παλιό του «σπίτι» αποφασισμένος και έτοιμος να εκμεταλλευτεί κάθε «σπιθαμή» της πρότερης γνώσης του, από την έδρα που κάποτε τον φιλοξενούσε και από την ομάδα που κάποτε φορούσε τη φανέλα της. Εξάλλου, ο ίδιος είχε την τύχη να γνωρίζει κάθε… γωνιά του παρκέ στο ΣΕΦ, γεγονός που φρόντισε να το κάνει άμεσα… κτήμα του.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.481 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έκλεισε τα αυτιά του στις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν από τις εξέδρες, έσκυψε το κεφάλι και μπήκε με το… μαχαίρι στα δόντια. Ιδίως στο πρώτο μέρος, κάθε επιλογή που έπαιρνε στην επίθεση φάνταζε σίγουρο καλάθι.

Μπορεί να μην τελείωσε με… φαντασμαγορικά νούμερα το ματς, αλλά η συμβολή του ήταν εξίσου καθοριστική για την ομάδα του Πασκουάλ, που με τον «καυτό» Ματ πήρε το πρώτο προβάδισμά της, το οποίο απώλεσε για λίγα δευτερόλεπτα στα μέσα της τρίτης περιόδου.

Ο έμπειρος μα και «οικονομικός» Ματ, πήρε 6 σουτ στα 23 λεπτά που αγωνίστηκε, βάζοντας τα 4 (9 πόντοι – 3/4 δίπ, 1/2 τριπ) ενώ μοίρασε και μια ασίστ. Η στατιστική του δεν γέμισε, αλλά η εμφάνισή του ήταν αρκετά «γεμάτη» τηρουμένων των αναλογιών και των συνθηκών. Εντύπωση δε, προκάλεσε και η αντίδρασή του μετά από κάθε καλάθι του. Οι αποδοκιμασίες γίνονταν εντονότερες, αλλά εκείνος επέστρεφε ακόμη πιο… κυνικός.

«Ματ Λοτζέσκι, αποτάσσεσαι το παρελθόν;»

Όπως φάνηκε, ο Ματ απάντησε αυτό που όλοι περίμεναν: «Απεταξάμην»…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.