ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ο ΔΟΛ δεν είχε… alter ego!

Ο Σωτήρης Βετάκης γράφει για το "τέλος" του από ΝΕΑ και ΒΗΜΑ ύστερα από 29 χρόνια. "Όταν επί 29 χρόνια η ελευθερία της έκφρασης ήταν δεδομένη και αδιαπραγμάτευτη, ακόμη και αν πήγαινε κόντρα στην πολιτική του Οργανισμού (ΥΓ2), η νέα γραμμή ξενίζει. Ενίοτε σοκάρει, όπως το βράδυ της ανακοίνωσης του Γιάννη Αλαφούζου για την αποχώρηση του από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που για πρώτη φορά φθάνει στα χέρια σου ραβασάκι για το ποιον θα εγκαλέσεις να βγει μπροστά και να βάλει λεφτά. Εγώ δηλαδή να πω ότι έχει υποχρέωση (!) ο Πατέρας, ο κάθε Πατέρας, να πράξει τα δέοντα και να αποδείξει την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό;"

Ο ΔΟΛ δεν είχε... alter ego!

Το τηλέφωνο δεν έχει σταματήσει να χτυπάει. Τα μηνύματα στα social media και τις εφαρμογές του κινητού πέφτουν βροχή.

Δεν έχω μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου και ειλικρινά δεν περίμενα πως το τέλος της «αιώνιας» σχέσης μου, με την εφημερίδα που άρχισα τη δημοσιογραφία, ανδρώθηκα και ούτε λίγο, ούτε πολύ οφείλω την ύπαρξη μου, θα προκαλούσε τέτοιο ενδιαφέρον και τόσες αντιδράσεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 965.363 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.