ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανατροπή με Κουλιμπαλί

Ο νέος κανονισμός που δίνει «αβάντα» στον Παναθηναϊκό. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ανατροπή με Κουλιμπαλί

Με τον Ουσμάν Κουλιμπαλί θα στελεχωθεί, όπως όλα δείχνουν, η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της Κυριακής (19/11) με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Αιτία, ο νέος κανονισμός για τους τραυματίες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μέχρι πρότινος δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια των συλλόγων τους, εάν ήταν δηλωμένοι ως τραυματίες στα ματς των εθνικών τους ομάδων.

Σύμφωνα όμως με τα νέα δεδομένα, εάν ένας παίκτης που έχει κληθεί στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, δηλώσει τραυματίας, δεν αγωνιστεί στο παιχνίδι αλλά έχει εξεταστεί από το ιατρικό team της εθνικής του, τότε μπορεί να παίξει στο επόμενο ματς με την ομάδα του.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 4.138 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Κουλιμπαλί εξετάστηκε από τους γιατρούς στο Μάλι, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι έχει υποστεί τράβηγμα. Πρόβλημα που αναμένεται να ξεπεραστεί ως τα μέσα της εβδομάδας, με τον 28χρονο αμυντικό να προπονείται σε φουλ ρυθμούς από την Πέμπτη και αν είναι έτοιμος θα μπορέσει να μπει στη βασική ενδεκάδα του «τριφυλλιού» στο αθηναϊκό ντέρμπι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.