ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΣΤΑΝΤΑΡ, ΤΙ ΖΗΤΑ Ο ΦΙΝΛΑΝΔΟΣ

Έρχεται πρόταση από Αγγλία για Λουντ

Τα «θετικά» αλλά και τα «αρνητικά» δεδομένα της υπόθεσης πώλησης του Ρόμπιν Λουντ. Τι ζητά ο Φινλανδός, τι προσπαθεί να κάνει η Σταντάρ Λιέγης.

Έρχεται πρόταση από Αγγλία για Λουντ

Συνεχίζεται η προσπάθεια εύρεσης νέου συλλόγου για τον Ρόμπιν Λουντ, ο οποίος τον Ιανουάριο θα αποχαιρετήσει το Κορωπί, με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει την κατάλληλη προσφορά που να ταιριάζει στις οικονομικές απαιτήσεις του.

Η Σταντάρ Λιέγης δεδομένα ενδιαφέρεται για την απόκτησή του Φινλανδού μέσου, ωστόσο δεν φέρεται διατεθειμένη να ικανοποιήσει το αίτημα του «τριφυλλιού», που έχει καταστήσει σαφές προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι η τιμή προσφοράς για τον 24χρονο θα πρέπει να είναι κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, θέλοντας να τον φέρει στο Βέλγιο με τα μισά λεφτά.

Παρά την… επιμονή των Βέλγων, φέρεται πως υπάρχει «φως» στην υπόθεση, καθώς ο εκπρόσωπος του Λουντ ενημέρωσε τους «πράσινους» ότι ετοιμάζεται να φέρει πρόταση από Αγγλία και την Championship για τον πελάτη του, η οποία θα κυμαίνεται στα οικονομικά στάνταρ που έχουν τεθεί.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.505 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Λουντ μάλιστα φέρεται να προτιμά την προοπτική της Αγγλίας έναντι αυτής του Βελγίου, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν στο επόμενο διάστημα, εφ’ όσον μετουσιωθεί εμπράκτως το ενδιαφέρον συλλόγων από το Νησί. Πάντως, «τιτιβίσματα» από το εξωτερικό «φωτογραφίζουν» την Μπρίστολ Σίτι ως την ενδιαφερόμενη ομάδα για τον Φινλανδό, όμως τα πάντα θα κριθούν στο άμεσο μέλλον.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.