ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Ένταση Κουτρουμπή – Διούδη στην προπόνηση

Ανέβηκαν οι τόνοι στο Κορωπί, πως χειρίστηκε το θέμα ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ένταση Κουτρουμπή - Διούδη στην προπόνηση

Στιγμές έντασης, η οποία αποκλιμακώθηκε αρκετά γρήγορα, είχαμε την Τρίτη στο Κορωπί, με τους Γιώργο Κουτρουμπή και Σωκράτη Διούδη να ανταλλάσσουν κουβέντες με ανεβασμένο τον τόνο κατά τη διάρκεια του προγράμματος, σύμφωνα με την «Πράσινη»

Η γρήγορη παρέμβαση του Ουζουνίδη έδωσε τέλος στο περιστατικό, με τον Εβρίτη τεχνικό να στέλνει τους δύο ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια: «Πηγαίνετε στα αποδυτήρια να ηρεμήσετε και τα λέμε αύριο», ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα.

Το επεισόδιο μεταξύ των δύο ποδοσφαιριστών δεν μπορεί να χαρακτηριστεί σοβαρό, ωστόσο οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν αρκετά νεύρα, τα οποία δεν βοήθησαν την κατάσταση. Σήμερα αναμένεται να τους γίνουν περαιτέρω συστάσεις από τον Ουζουνίδη, ο οποίος θέλει να «σβήσει» την εστία έντασης λίγες ημέρες πριν από τη σέντρα του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 282.477 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...