ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Κλειδί για τον ΠΑΟ η προστασία του ΟΑΚΑ»

Στην έδρα του και στον τρόπο που πρέπει ν' αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός, στάθηκε ο Άρης Λυκογιάννης μιλώντας στο «Σπορ fm 94,6».

«Κλειδί για τον ΠΑΟ η προστασία του ΟΑΚΑ»

Στον τρόπο που προσέγγισε την αναμέτρηση με την Χίμκι ο Παναθηναϊκός, αναφέρθηκε μιλώντας στο Ρ/Σ «Σπορ fm 94,6», ο προπονητής του Κολοσσού, Άρης Λυκογιάννης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού επί της Χίμκι στο ΟΑΚΑ: «Σε ένα τέτοιο παιχνίδι με μία ομάδα που διαθέτει πλούσιο ρόστερ και επιθετικό ταλέντο, το να κρατάς τους 65 πόντους και αυτούς με το ζόρι κάτι δείχνει. Φάνηκε από την αρχή πώς προσέγγισαν το παιχνίδι στον Παναθηναϊκό. Αυτό είναι το κλειδί για να προστατέψει ο Παναθηναϊκός την έδρα του και να παλέψει για νίκες απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους. Και ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έχουν ένα πλεονέκτημα, ότι μπορούν να κάνουν μία μεγάλη νίκη που δεν μπορούν να κάνουν οι άλλοι. 

Και πέρσι είχε συμβεί αυτό. Και τώρα ο Παναθηναϊκός έκανε ένα διπλό στο ΣΕΦ, κάτι που δύσκολα θα πετύχει άλλος στη συγκεκριμένη έδρα. Αυτή τη στιγμή είναι το μεγάλο πλεονέκτημα των δύο ομάδων. Ούτως η άλλως, αυτή η φάση της Ευρωλίγκας είναι πολύ ιδιαίτερη και οι ομάδες πρέπει να έχουν υπομονή, αφού τα σκαμπανεβάσματα είναι πολλά. Βλέπουμε την Εφές που παραπαίει, το ίδιο και η Ζαλγκίρις. Είναι φυσιολογικά αυτά. Οι ομάδες είναι ανέτοιμες, τα παιχνίδια πολλά και συνεχόμενα. Έτσι είναι δύσκολο να κρατήσεις ρυθμό, έχοντας παράλληλα και τους εγχώριους αγώνες. Μέχρι να πάμε στη φάση των 8 που πάμε σε μία άλλη διαδικασία της Ευρωλίγκας». 

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 51.943 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την εμφάνιση του Μάρκους Ντένμον: «Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο αυτή τη στιγμή πως υπάρχουν παίκτες που θα κρατήσουν το κουπί, επειδή έχουν την ποιότητα και στη συνέχεια είναι το κατά πόσο θα καταφέρουν να βρουν χρόνο, χώρο και ρυθμό. Το θέμα είναι πως άνοιξε το παιχνίδι, μπήκε ο Αντεντοκούνμπο, μπήκε ο Όγκαστ, και έκανε ένα καλό παιχνίδι ο Ντέλμον.

Το πώς θα παρουσιαστούν στη συνέχεια κανείς δεν μπορεί να το ξέρει. Η διοργάνωση είναι εξαιρετικά απαιτητική και είναι βέβαιο και δεν μπορεί να βγει με 5-6 παίκτες. Ούτε η Φενέρ μπορεί να το πετύχει αυτό. Περιμένει και εκείνη παίκτες να επιστρέψουν. Ο συγκεκριμένος έχει βρει τη φόρμουλα να φορμάρονται οι ομάδες του πριν από το Final 4». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...