ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στη λίστα με Διαμαντίδη, Μπράμο και Σλότερ ο Ντένμον

Η μεγάλη εμφάνιση του Μάρκους Ντένμον στην αναμέτρηση με τη Χίμκι, του χάρισε μια θέση στην άτυπη λίστα των σουτέρ τριών πόντων.

Στη λίστα με Διαμαντίδη, Μπράμο και Σλότερ ο Ντένμον

Ο Αμερικανός γκαρντ του «τριφυλλιού» έβαζε τα πάντα στη χθεσινή εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη της ομάδας του κόντρα στη Χίμκι (93-65), ευστοχώντας σε 7/9 σουτ τριών πόντων, κάτι που στο παρελθόν σε ματς για την Ευρωλίγκα έχουν πετύχει μόνο τρεις παίκτες.

Συγκεκριμένα, ο Μάικ Μπράμος το έχει πετύχει τρεις φορές, κόντρα σε Καντού, Φενέρ και Λαμποράλ Κούτσα. Ενώ κάτι αντίστοιχο με 7 εύστοχα τρίποντα έχουν και οι Σλότερ με Ρεάλ Μαδρίτης εντός έδρας και Διαμαντίδης με Μάλαγα εκτός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.