ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Η ανάρτηση του Λάκη για το νεαρό Αλεξανδρόπουλο (Pic)

Τον νεαρό ποδοσφαιριστή Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο συνεχάρη ο παλαίμαχος άσος Βασίλης Λάκης.

Η ανάρτηση του Λάκη για το νεαρό Αλεξανδρόπουλο (Pic)

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος είναι ένας απ’ τους 14 νεαρούς ποδοσφαιριστές των «πράσινων» ακαδημιών που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με το «τριφύλλι» και ήδη έχουν ακουστεί πολλά και καλά λόγια.

Ο νεαρός πριν καν συμπληρώσει τα 16 του χρόνια (είναι γεννημένος 26/11/2001), αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και μάλιστα είναι αρχηγός στην Κ17 του Παναθηναϊκού, ενώ είναι μέλος της Εθνικής Παίδων που προκρίθηκε στην Elite Round του Euro U17.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Λάκης που ήταν ο πρώτος του προπονητής, με ανάρτηση που έκανε σε προφίλ που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης συνεχάρη το νεαρό Σωτήρη και όπως έγραψε είναι υπερήφανος για την εξέλιξή του.

«Όταν πήρα την απόφαση το 2003 να δημιουργήσω ακαδημία ποδοσφαίρου ακριβώς αυτός ήταν ο στόχος και το όνειρο μου.  Να δω παιδιά να προοδεύουν και να ζουν τα μοναδικά συναισθήματα που βίωσα και τα οποία σου χαρίζει ο αθλητισμός στο υψηλότερο επίπεδο, ιδιαίτερα δε ο βασιλιάς των σπορ, το ποδόσφαιρο. Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, εδώ και λίγες ημέρες, είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Με ξεχωριστό ήθος, ταλέντο, μυαλό και χαρακτήρα είμαι βέβαιος ότι βρίσκεται ακόμα στην αρχή. Keep walking…με γνώμονα το εξής τρίπτυχο: Δουλειά, δουλειά και ξανά δουλειά ή αν προτιμάς προπόνηση, προπόνηση και ξανά προπόνηση». 

Αναλυτικά το μήνυμα του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE