ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κίνδυνος τιμωρίας για Όγκαστ

Αρκετά περίπλοκη η κατάσταση αναφορικά με τον Ζακ Όγκαστ και τη FIBA για την Εθνική Ομάδα. Τι αναφέρει σημερινό δημοσίευμα.

Κίνδυνος τιμωρίας για Όγκαστ

Η εντός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης συμπίπτει με την αντίστοιχη της Εθνικής Ομάδας στην Αγγλία, για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ. Μέχρι σήμερα παραμένει άγνωστη η στάση που θα κρατήσουν οι «πράσινοι» καλαθοσφαιριστές οι οποίοι κλήθηκαν από τον Θανάση Σκουρτόπουλο στην αποστολή για το ματς.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει καλέσει τους Καλάθη, Αντετοκούνμπο, Μήτογλου και Όγκαστ, με τον τελευταίο να αντιμετωπίζει το φάσμα της τιμωρίας από τη FIBA. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του «Έθνους», ο Όγκαστ έχει μεν ολοκληρώσει τις διαδικασίες απόκτησης ελληνικού διαβατηρίου, ωστόσο δεν έστειλε στην FIBA ένα απαραίτητο έγγραφο για την δήλωση της επιλογής της συμμετοχής του στην «γαλανόλευκη».

Το γεγονός αυτό μπορεί να βάλει τον νεαρό σέντερ του Παναθηναϊκού σε περιπέτειες, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, καθώς εάν οι παίκτες του «τριφυλλιού» δηλώσουν ότι δεν θα μεταβούν στην αποστολή για το ματς της Εθνικής με την Αγγλία, ο Όγκαστ θα τιμωρηθεί (για ματς στο οποίο δεν θα συμμετείχε έτσι κι αλλιώς), διότι δεν απέστειλε εμπρόθεσμα το έγγραφο που απαιτείται.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.471 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάντως, ο 24χρονος σέντερ μπορεί να αποφύγει την ποινή από τη FIBA εάν αντικατασταθεί από άλλον καλαθοσφαιριστή στις προεπιλογές του Σκουρτόπουλου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.