ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ο Ανδρεόπουλος MVP Βίκος Cola της 3ης αγωνιστικής

Ο 16χρονος ακραίος του Παναθηναϊκού Xαράλαμπος Ανδρεόπουλος αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής - MVP Βίκος Cola της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα» 2017-18.

Ο Ανδρεόπουλος MVP Βίκος Cola της 3ης αγωνιστικής

Ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ηρακλή με 3-0 σετ στο Μετς είχε ηγετική παρουσία για την ομάδα του, σημείωσε 12 πόντους με 10/15 τελειωμένες επιθέσεις, έναν άσσο και έναν πόντο από μπλοκ, ενώ στην υποδοχή ήταν αλάνθαστος σε 16 προσπάθειες και ποσοστό 56% και 25% αποτελεσματικότητα.

Γεννημένος στις 23 Ιανουαρίου 2001, είναι μαθητής της Β΄Λυκείου και υιός του προπονητή του Παναθηναϊκού Δημήτρη Ανδρεόπουλου. Είναι ο μικρότερος σε ηλικία βολεϊμπολίστας που λαμβάνει τίτλο MVP στην ιστορία της Volley League «Πάμε Στοίχημα» και ο μικρότερος σε ηλικία αθλητής που αγωνίστηκε ποτέ ως βασικός στην ανδρική ομάδα του Παναθηναϊκού.

Έκανε το ντεμπούτο του ως αλλαγή στον αγώνα με την Κύζικο Νέας Περάμου για την 1η αγωνιστική της περιόδου 2016-17 στο Λουτράκι. Ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-1 σετ εκείνο τον αγώνα και ο Ανδρεόπουλος τζούνιορ αγωνίστηκε αλλαγή στα δύο πρώτα σετ και βασικός στα δύο τελευταία. Στο εφετινό πρωτάθλημα έγινε αλλαγή στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και για πρώτη φορά ξεκίνησε βασικός στον Παναθηναϊκό στην αναμέτρηση με τη Νίκη στο Αιγίνιο τη 2η αγωνιστική. Ο πρώτος εντός έδρας αγώνας που ξεκίνησε βασικός ήταν με τον Ηρακλή όπου και αναδείχτηκε MVP.

Oριστικό: Με τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Volley League ο Παναθηναϊκός!
Oριστικό: Με τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Volley League ο Παναθηναϊκός! 2.438 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Δε νομίζω πως έχω πετύχει ακόμα τίποτα και δεν ήρθε η ώρα για να κάνω αφιερώσεις. Έχω πολύ δρόμο μπροστά μου και έχω πολλά να μάθω. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου», δήλωσε ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος μετά την ατομική διάκριση του.

Ο μπαμπάς του και προπονητής του Δημήτρης σχολίασε: «Έχουμε κάνει μία συμφωνία με τον Χαράλαμπο: Θα κάνει πρωταθλητισμό εφόσον είναι άριστος μαθητής και προλαβαίνει να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του. Μέχρι στιγμής τα καταφέρνει, αλλά έχει να μάθει πολλά ακόμα. Είναι θετικό που βλέπουμε νέα παιδιά να πρωταγωνιστούν στις περισσότερες ομάδες της κατηγορίας. Είναι κίνητρο για τους νέους και νότα αισιοδοξίας για το άθλημα».

ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΗΣ 3ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ VOLLEY LEAGUE «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» 2017-18

MVP ΒΙKOΣ COLA: Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

ΚΑΛΥΤΕΡΗ 7ΑΔΑ 3ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 2017-18 ΜVP: Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος (Παναθηναϊκός Α.Ο.) Πασαδόρος: Φαμπιάν Ντρζκα (Ολυμπιακός ΣΦΠ) Διαγώνιος: Τέιλορ Χαντ (ΑΟΠ Κηφισιάς) Λίμπερο: Θάνος Παπαδημητρίου (ΠΑΟΚ) Κεντρικοί: Θεόφιλος Τσολάκος (Ηρακλής Χαλκίδας), Μάρκους Μπέμε (Ολυμπιακός ΣΦΠ) Ακραίοι: Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος (Παναθηναϊκός Α.Ο.), Ιγκόρ ντε Σόουζα (ΑΟΠ Κηφισιάς)

Δεύτερη 7αδα της 3ης αγωνιστικής 2017-18: Πασαδόρος: Γιώργος Δρογκάρης (Παναθηναϊκός Α.Ο.) Διαγώνιος: Μπόγιαν Στρούγκαρ (ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου) Λίμπερο: Θεόδωρος Τσαδήμας (Ηρακλής Χαλκίδας) Κεντρικοί: Δημήτρης Χαραλαμπίδης (Ηρακλής Χαλκίδας), Δημήτρης Χατζόπουλος (Εθνικός Αλεξ.) Ακραίοι: Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς (ΠΑΟΚ), Φραν Πέτερλιν (ΑΟ Φοίνικας Σύρου)

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΝ 3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 2017-18: ΠΑΟΚ (Αλεξάντερ Σφράνοβιτς) – ΓΑΣ Παμβοχαϊκός (Φροίξος Κωτσάκης) Εθνικός ΟΦΠΦ (Κέισι Νάιτ) – Ολυμπιακός (Φαμπιάν Ντρζκα) Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Δημήτρης Χατζόπουλος) – Νίκη Αιγινίου (Μπόγιαν Στρούγκαρ) Παναθηναϊκός (Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος) – Ηρακλής Πετ. (Νίκος Ελευθερίου) Φοίνικας Σύρου (Φραν Πέτερλιν) – ΑΟΠ Κηφισιάς (Ιγκόρ ντε Σόουζα) Ηρακλής Χαλκίδας (Θεόφιλος Τσολάκος) – Παναχαϊκή Πετοσφαίριση (Μπριζουέλα Οράμας)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...