ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Πήρε το… elevator ο Θανάσης και ανεβαίνει!

Όσο περνούν οι αγωνιστικές, ο 25χρονος φόργουορντ δείχνει ολοένα και καλύτερος.

Πήρε το... elevator ο Θανάσης και ανεβαίνει!

Κόντρα στην Χίμκι, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση με το «τριφύλλι», δείχνοντας συνέπεια στα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ προσέφερε το μερίδιό του και στον τομέα της επίθεσης.

Ο 25χρονος φόργουορντ προσέθεσε στο παλμαρέ του ακόμη μια πλήρη εμφάνιση, δίνοντας περαιτέρω ώθηση στην ήδη ανοδική πορεία του με το «τριφύλλι».

Με τους Ρώσους, ο… οικονομικός Θανάσης των 11:45 λεπτών πέτυχε 9 πόντους, ευστοχώντας μάλιστα σε ένα τρίποντο στο πρώτο δεκάλεπτο, μάζεψε 5 ριμπάουντ ενώ κέρδισε και δύο φάουλ από τους αντιπάλους του.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 48.682 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το… παράδοξο με τον ίδιο είναι πως η δουλειά που κάνει στο παρκέ πολλές φορές δεν αποτυπώνεται στους πίνακες της στατιστικής, οι οποίοι δεν έχουν φροντίσει να συμπεριλάβουν ακόμη τα υψηλά… mentals του (ενθουσιασμός και ενθάρρυνση προς τους συμπαίκτες, είτε στο παρκέ είτε από τον πάγκο) αλλά και τις βοήθειες που δίνει στην άμυνα, χρησιμοποιώντας κάθε «σπιθαμή» της αθλητικότητάς του, αντιμετωπίζοντας κάθε φάση λες και είναι… η τελευταία του στο ματς.

Οι… στυγνοί αριθμοί όμως δεν μεταφράζουν πάντοτε την πραγματικότητα. Παραδείγματος χάρη, στο ντέρμπι του ΣΕΦ, ο Θανάσης έμεινε για 16 λεπτά στο παρκέ, μαζεύοντας 3 ριμπάουντ και μοιράζοντας μια ασίστ, ωστόσο καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας του, φρόντισε να υψώσει… μπλόκο στο καλάθι της ομάδας του, μην αφήνοντας τους αντίπαλους ψηλούς να… πλησιάσουν!

Η επιμονή του, το πάθος του για το παιχνίδι και για τη νίκη αλλά και η ενέργεια που καταθέτει όσα λεπτά κι αν χρησιμοποιείται στο παρκέ, αποτελούν στοιχεία τα οποία τον έχουν κατατάξει ως μια από τις ξεχωριστές μονάδες του φετινού ρόστερ και ένα δυνατό «όπλο» στα χέρια του Πασκουάλ.

Ο ίδιος, έχει «αρπάξει» από τα «μαλλιά» την ευκαιρία αυτή και έχει μπει… φορτσάτος στον… elevator (όπως είναι το παρατσούκλι που του δόθηκε στο Ευρωμπάσκετ) στοχεύοντας υψηλούς ορόφους!

Οι αριθμοί του Θανάση στην Basket League

vs Ολυμπιακός: 5 πόντοι (1/1 δίπ, 1/2 τριπ), 2 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο σε 15:24 vs ΠΑΟΚ: 6 πόντοι (3/4 διπ), 1 ριμπάουντ, 2 τάπες σε 17:02 vs ΓΣΛ: 10 πόντοι (5/6 διπ, 0/3 τριπ), 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 τάπες σε 22:29 vs Προμηθέας: 4 πόντοι (2/4 δίπ), 2 ριμπάουντ σε 07:24 vs Πανιώνιος: 11 πόντοι (5/5 διπ, 0/1 τριπ., 1/2 βολές), 5 ριμπάουντ, 2 τάπες, 1 κλέψιμο σε 18:42

Oι αριθμοί του Θανάση στην Euroleague

vs Μπαρτσελόνα: 2 πόντοι (1/2 διπ, 0/1 τριπ) σε 8:35 vs ΤΣΣΚΑ: 6 πόντοι (1/4 διπ, 1/1 τριπ, 1/3 βολές), 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ σε 15:27 vs Φενέρμπαχτσε: 6 πόντοι (2/4 διπ, 2/2 βολές), 2 ριμπάουντ, 1 τάπα σε 7:28 vs Μπασκόνια: 0:08 συμμετοχής vs Ολυμπιακος: 0/1 δίποντα, 0/2 βολές, 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ σε 16:09 vs Χίμκι: 9 ποντοι (3/3 δίπ, 1/2 τριπ), 5 ριμπάουντ σε 11:45

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.