ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θετικός ο Τελάντερ για νέο διακανονισμό

Τι ισχύει στην περίπτωση του Ράσμους Τελάντερ και οι επόμενες κινήσεις για τα οφειλόμενα.

Θετικός ο Τελάντερ για νέο διακανονισμό | panathinaikos24.gr

Κατά του Παναθηναϊκού στράφηκε ακόμα μια φορά ο Δανός αμυντικός, ώστε να διεκδικήσει τα οφειλόμενα του, αφού οι «πράσινοι» δεν φάνηκαν συνεπείς στην καταβολή της δόσης που έπρεπε να καταβληθεί στις 6/11.

Panathinaikos24 TV: “Οι κινήσεις του Γιοβάνοβιτς για τη μεταγραφική ενίσχυση – Τι περιμένουμε και τι ισχύει”
Panathinaikos24 TV: “Οι κινήσεις του Γιοβάνοβιτς για τη μεταγραφική ενίσχυση – Τι περιμένουμε και τι ισχύει” 4.053 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο παίκτης με την προσφυγή του ζήτησε να του καταβληθεί όλο το ποσό περίπου 420.000 ευρώ, όμως μετά από επαφές που πραγματοποιήθηκαν δεν θα τραβήξει την υπόθεση στα άκρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο παίκτης δέχεται οποιοδήποτε νέο διακανονισμό, αρκεί βέβαια να λάβει έστω και με καθυστέρηση κάποιων ημερών τη δόση των 46.000 ευρώ, όπως είχε συμφωνηθεί και παλαιότερα με τη διοίκηση.

Η υπόθεσή του είναι προγραμματισμένη να εκδικαστεί στις 29 Νοεμβρίου, όμως όπως προκύπτει,  οι δύο πλευρές θα τα βρουν και η προσφυγή θα αποσυρθεί, ώστε να μπουν σε διαδικασία νέων διακανονισμών. Αρκεί βέβαια οι «πράσινοι» να τηρήσουν τη συμφωνία. Πράγμα αυτή τη στιγμή αδύνατο, αν αναλογιστεί κανείς πως η ομάδα έχει και άλλες υποθέσεις ποδοσφαιριστών που εκκρεμούν και ρευστό αυτή τη στιγμή δύσκολο να βρεθεί.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close