ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θετικός ο Τελάντερ για νέο διακανονισμό

Τι ισχύει στην περίπτωση του Ράσμους Τελάντερ και οι επόμενες κινήσεις για τα οφειλόμενα.

Θετικός ο Τελάντερ για νέο διακανονισμό

Κατά του Παναθηναϊκού στράφηκε ακόμα μια φορά ο Δανός αμυντικός, ώστε να διεκδικήσει τα οφειλόμενα του, αφού οι «πράσινοι» δεν φάνηκαν συνεπείς στην καταβολή της δόσης που έπρεπε να καταβληθεί στις 6/11.

Ο παίκτης με την προσφυγή του ζήτησε να του καταβληθεί όλο το ποσό περίπου 420.000 ευρώ, όμως μετά από επαφές που πραγματοποιήθηκαν δεν θα τραβήξει την υπόθεση στα άκρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο παίκτης δέχεται οποιοδήποτε νέο διακανονισμό, αρκεί βέβαια να λάβει έστω και με καθυστέρηση κάποιων ημερών τη δόση των 46.000 ευρώ, όπως είχε συμφωνηθεί και παλαιότερα με τη διοίκηση.

Η υπόθεσή του είναι προγραμματισμένη να εκδικαστεί στις 29 Νοεμβρίου, όμως όπως προκύπτει,  οι δύο πλευρές θα τα βρουν και η προσφυγή θα αποσυρθεί, ώστε να μπουν σε διαδικασία νέων διακανονισμών. Αρκεί βέβαια οι «πράσινοι» να τηρήσουν τη συμφωνία. Πράγμα αυτή τη στιγμή αδύνατο, αν αναλογιστεί κανείς πως η ομάδα έχει και άλλες υποθέσεις ποδοσφαιριστών που εκκρεμούν και ρευστό αυτή τη στιγμή δύσκολο να βρεθεί.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 28.900 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.