ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς ο Τσάβες!

Έπειτα από δύο περίπου μήνες, ο Αντρές Τσάβες έβγαλε το πλήρες πρόγραμμα προπόνησης, παραμένει όμως αμφίβολος για την ΑΕΚ.

Επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς ο Τσάβες!

Ευχάριστα νέα έλαβε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο περιθώριο της απογευματινής προπόνησης του Παναθηναϊκού στο Κορωπί. Ο Εβρίτης τεχνικός είδε τον Αντρές Τσάβες να ενσωματώνεται μετά από αρκετό καιρό στο πλήρες πρόγραμμα, το οποίο έβγαλε με επιτυχία.

Ο Αργεντινός επιθετικός έδειξε ότι έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε αρκετά το τελευταίο διάστημα (θλάση) και τον άφησε εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες, στερώντας από τον Παναθηναϊκό μια πολύτιμη λύση στην επίθεση.

Πάντως, η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ εξακολουθεί να μην είναι σίγουρη, καθώς ο ίδιος προέρχεται από μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας. Στις δύο επόμενες προπονήσεις θα ξεκαθαριστεί εάν ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα τον χρησιμοποιήσει έστω ως αλλαγή στο παιχνίδι της Κυριακής. Εάν όχι, τότε η επανεμφάνισή του θα μετατεθεί για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής, κόντρα στον Ατρόμητο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, το πλήρες πρόγραμμα ακολούθησε και η τριάδα των Βιγιαφάνιες, Κουλιμπαλί και Γιόχανσον, η οποία είναι έτοιμη προς… χρήση στο Κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων θα μπει αύριο και ο Κουρμπέλης, ο οποίος θα προλάβει το ματς με την «Ένωση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.