ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βουγιούκας αντί Όγκαστ στην Εθνική

Σε αλλαγές στις κλήσεις των παικτών προχώρησε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Βουγιούκας αντί Όγκαστ στην Εθνική

Τη Δευτέρα (20/11) θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τις δύο πρώτες αναμετρήσεις της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Η ΕΟΚ όμως ενημέρωσε για κάποιες αλλαγές στο ρόστερ σύμφωνα με τις κλήσεις του Θανάση Σκουρτόπουλου με τον Ίαν Βουγιούκα να προστίθεται αντί του Ζακ Ογκαστ.

Κλήση που επηρεάζει άμεσα τον Παναθηναϊκό Superfoods, καθώς οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τη Ρεάλ Μαδρίτης για την Ευρωλίγκα στις 24/11 και το μόνο που απομένει να δούμε είναι ποια θα είναι η στάση από πλευράς του «τριφυλλιού».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.211 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...