ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πράνιτς: «Πρέπει να βοηθήσουν όσοι αγαπούν την ομάδα…»

Ο Ντάνιελ Πράνιτς έκανε την πρόβλεψή του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που περνά τον τελευταίο καιρό ο σύλλογος, τονίζοντας ότι η σωτηρία είναι υπόθεση όλων.

Πράνιτς: «Πρέπει να βοηθήσουν όσοι αγαπούν την ομάδα...»

Αναλυτικά, όσα είπε ο Ντάνιελ Πράνιτς στην κάμερα του «ΣΚΑΪ»:

Για τη θητεία του στον Παναθηναϊκό:«Είχα κάποιες ωραίες αναμνήσεις στην ομάδα. Η κατάκτηση του Κυπέλλου ήταν η καλύτερη στιγμή μαζί με το 0-3 μέσα στο Καραϊσκάκη. Ήταν δύσκολο όταν αποφάσισα να φύγω. Ο Παναθηναϊκός μου πρόσφερε ένα χρόνο ακόμα, αλλά αποφάσισα να μην υπογράψω. Ήταν δύσκολο για μένα και για την οικογένειά μου».

Για την οικονομική κατάσταση του συλλόγου: «Κάποιοι άνθρωποι που αγαπάνε τον Παναθηναϊκό, κάποιοι σπόνσορες θα πρέπει να βοηθήσουν οικονομικά, αλλιώς τα πράγματα δεν θα είναι καλά. Δεν βλέπω καλά το μέλλον».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο: «Η ΑΕΚ παίζει καλά αυτή τη σεζόν, θα είναι δύσκολο ματς, αλλά δίνω πλεονέκτημα στον Παναθηναϊκό. Όσο για τον τίτλο, εύχομαι να το πάρει ο Ατρόμητος αν δεν είναι ο Παναθηναϊκός».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.490 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.