ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φέρνει… δώρο ο Μπεργκ στον Παναθηναϊκό

Δείτε τον... μποναμά του 31χρονου επιθετικού στο «τριφύλλι», σε περίπτωση που κληθεί στην αποστολή της Σουηδίας για το Μουντιάλ.

Φέρνει... δώρο ο Μπεργκ στον Παναθηναϊκό

Η Σουηδία κατάφερε να μείνει «όρθια» στις διπλές αναμετρήσεις των μπαράζ πρόκρισης του Μουντιάλ της Ρωσίας, ρίχνοντας στο… καναβάτσο ολόκληρη Ιταλία, για να πάρει εκείνη το «εισιτήριο» για το μεγάλο ραντεβού του 2018.

Όπως όλα δείχνουν, στην αποστολή της ομάδας του Γιάνε Άντερσονς για το Παγκόσμιο Κύπελλο θα κληθεί ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος συμμετείχε ενεργά στην πορεία της εθνικής του καθ’ όλη τη διάρκεια των προκριματικών.

Ενδεχόμενη κλήση του Μπεργκ στην αποστολή της Σουηδίας συμφέρει και τον… Παναθηναϊκό, παρά το γεγονός πως ο 31χρονος έχει αποχωρήσει εδώ και μήνες από τον σύλλογο. Η FIFA δίνει αποζημίωση στους συλλόγους με τους οποίους αγωνίστηκε στα προκριματικά ο εκάστοτε ποδοσφαιριστής που καλείται στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.506 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο ταμείο των «πρασίνων» θα μπουν 120.000 ευρώ, εάν ο Μάρκους Μπεργκ επιλεχθεί (το πιθανότερο σενάριο) από τον ομοσπονδιακό προπονητή του. Το ίδιο ποσό θα εισπράξει και η νυν ομάδα του, η Άλ Αΐν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.