ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κατσουράνης: «Διοικούσαν τον Παναθηναϊκό άνθρωποι άσχετοι με το ποδόσφαιρο»

«Βέλη» κατά των προηγούμενων διοικήσεων του Παναθηναϊκού εξαπέλυσε ο Κατσουράνης. Αναλυτικά μέρος των δηλώσεών του για τον Παναθηναϊκό.

Κατσουράνης: «Διοικούσαν τον Παναθηναϊκό άνθρωποι άσχετοι με το ποδόσφαιρο»

Για τον Κώστα Κατσουράνη, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να βρει άμεσα λύση ώστε να εξασφαλίσει την επιβίωσή του, με τον τεχνικό διευθυντή της Παναχαϊκής να αναφέρει ότι έβλεπε πως τα πράγματα οδεύουν προς τον… γκρεμό, λόγω της διαχείρισης των διοικήσεων.

«Θα πρέπει να βρεθεί λύση, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό που γίνεται. Ναι, το περίμενα, ήμουν σίγουρος ότι θα συμβεί, γιατί έβλεπα πώς κινούνται οι διοικήσεις. Μιλάμε για διοικήσεις που δεν γνώριζαν από ποδόσφαιρο. Τον Παναθηναϊκό τον διοικούσαν άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Πρέπει να βρεθεί λύση οπωσδήποτε. Δεν μπορεί να υπάρξει ελληνικό ποδόσφαιρο χωρίς τον Παναθηναϊκό. Θα είναι μεγάλη κατάντια να μη βρίσκεται στη Λίγκα.», ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Sportday».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...