ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Basket League: MVP της αγωνιστικής ο Σίνγκλετον

Έγινε το... προφανές και η διοργανώτρια αρχή ανέδειξε τον Κρις Σίνγκλετον ως πολυτιμότερο παίκτη της 6ης αγωνιστικής.

Basket League: MVP της αγωνιστικής ο Σίνγκλετον

Ο Κρις Σίνγκλετον ήταν… καταιγιστικός στην άνετη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Κύμης με 90-73, για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Αμερικανός δεν μπορούσε να ανακοπεί από κανέναν και τίποτα στην επίθεση, σταματώντας στους 35 πόντους, επίδοση η οποία αποτελεί πλέον το career high του στην Basket League.

Η Basket League έπραξε το… προφανές, δίνοντας στον «Σινγκ» τον τίτλο του MVP της 6ης αγωνιστικής, καθώς ο φόργουορντ/σέντερ των «πρασίνων» άφησε πίσω του τους ανταγωνιστές του.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.339 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...