ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο ελεύθερος Μασούντ γοητεύει τον Ουζουνίδη!

Ο Μασούντ, όπως είναι γνωστό έμεινε εκτός για ένα μήνα απ' τον Πανιώνιο, με τις πιθανότητες αποχώρησης του τον Γενάρη είναι μεγάλες. «Παραμονεύει» το τριφύλλι σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος.

Ο ελεύθερος Μασούντ γοητεύει τον Ουζουνίδη!

Οι ραγδαίες εξελίξεις που σημειώθηκαν στο ”στρατόπεδο” του Πανιωνίου, ο οποίος έθεσε εκτός ομάδας για έναν μήνα τον Σοτζέι Μασούντ, μπορούν να ”αναθερμάνουν” το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Από την μεταγραφική περίοδο του περασμένου Γενάρη, οι ”πράσινοι” έβλεπαν με ιδιαίτερη θέρμη την περίπτωση του Ιρανού επιθετικού, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να εισηγείται την απόκτησή του, γεγονός που επανέλαβε και το καλοκαίρι.

Τα όσα συνέβησαν στον Πανιώνιο και έθεσαν τον Μασούντ στον ”πάγο” και το μέλλον του στην Πλατεία υπό αμφισβήτηση, μπορεί να βάλουν εκ νέου τον Παναθηναικό στο ”παιχνίδι”. Εάν ο Ιρανός μείνει ελεύθερος, τότε θα ”ανάψει” εκ νέου το ”πράσινο” φως για κίνηση του ”τριφυλλιού”, διαθέτοντας ένα ποσό της τάξης των 100.000 για να τον φέρει στη Λεωφόρο.

Χρυσάφι για Ιωαννίδη!
Χρυσάφι για Ιωαννίδη! 6.739 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Βέβαια, στην υπόθεση υπάρχει και ένα μεγάλο ”αλλά”, το οποίο έχει να κάνει με την οικονομική κατάσταση του συλλόγου. Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα κριθεί εάν ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να μπει στη μεταγραφική αγορά τον χειμώνα, γεγονός που θα φανεί με το πόσο γρήγορα θα μπορέσει να διευθετήσει τις τρέχουσες εκκρεμότητες προς τους οφειλέτες του.

Εάν οι ”πράσινοι” καταφέρουν να περάσουν αυτόν τον ”σκόπελο” και να μη μεταθέσουν ορισμένα από τα τρέχοντα προβλήματά τους για τον Δεκέμβρη, τότε μπορεί κάλλιστα να παίξει εκ νέου, για τρίτη φορά, το ”φλερτ” με τον Μασούντ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...