Ο ελεύθερος Μασούντ γοητεύει τον Ουζουνίδη!

Βασίλης Μοιρώτσος
21.11.2017 | 19:58
Ο ελεύθερος Μασούντ γοητεύει τον Ουζουνίδη! | Panathinaikos24.gr

Ο Μασούντ, όπως είναι γνωστό έμεινε εκτός για ένα μήνα απ' τον Πανιώνιο, με τις πιθανότητες αποχώρησης του τον Γενάρη είναι μεγάλες. «Παραμονεύει» το τριφύλλι σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος.

Οι ραγδαίες εξελίξεις που σημειώθηκαν στο »στρατόπεδο» του Πανιωνίου, ο οποίος έθεσε εκτός ομάδας για έναν μήνα τον Σοτζέι Μασούντ, μπορούν να »αναθερμάνουν» το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Από την μεταγραφική περίοδο του περασμένου Γενάρη, οι »πράσινοι» έβλεπαν με ιδιαίτερη θέρμη την περίπτωση του Ιρανού επιθετικού, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να εισηγείται την απόκτησή του, γεγονός που επανέλαβε και το καλοκαίρι.

Τα όσα συνέβησαν στον Πανιώνιο και έθεσαν τον Μασούντ στον »πάγο» και το μέλλον του στην Πλατεία υπό αμφισβήτηση, μπορεί να βάλουν εκ νέου τον Παναθηναικό στο »παιχνίδι». Εάν ο Ιρανός μείνει ελεύθερος, τότε θα »ανάψει» εκ νέου το »πράσινο» φως για κίνηση του »τριφυλλιού», διαθέτοντας ένα ποσό της τάξης των 100.000 για να τον φέρει στη Λεωφόρο.

Βέβαια, στην υπόθεση υπάρχει και ένα μεγάλο »αλλά», το οποίο έχει να κάνει με την οικονομική κατάσταση του συλλόγου. Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα κριθεί εάν ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να μπει στη μεταγραφική αγορά τον χειμώνα, γεγονός που θα φανεί με το πόσο γρήγορα θα μπορέσει να διευθετήσει τις τρέχουσες εκκρεμότητες προς τους οφειλέτες του.

Εάν οι »πράσινοι» καταφέρουν να περάσουν αυτόν τον »σκόπελο» και να μη μεταθέσουν ορισμένα από τα τρέχοντα προβλήματά τους για τον Δεκέμβρη, τότε μπορεί κάλλιστα να παίξει εκ νέου, για τρίτη φορά, το »φλερτ» με τον Μασούντ.