ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Βίντεο: Ξύλο και μπουνιές στο Δημοτικό Συμβούλιο Μάνδρας (vid)

Επεισόδια με μπουνιές μέσα στο Δημαρχείο Μάνδρας, στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο μετά τα τραγικά περιστατικά με τους 21 νεκρούς. Βρισιές, ξύλο και μεγάλη ένταση, όπως θα δείτε στο βίντεο.

Βίντεο: Ξύλο και μπουνιές στο Δημοτικό Συμβούλιο Μάνδρας (vid)

Επεισόδια σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μάνδρας στο Δημαρχείο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης ήρθαν στα χέρια με δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας μέσα στο Δημαρχείο.

Μετά τη σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των θυμάτων των πλημμυρών, ο επικεφαλής της μειοψηφούσας παράταξης Γιώργος Σαμπάνης, άρχισε να φωνάζει και να κατηγορεί τη Δήμαρχο Μάνδρας ότι ήταν απούσα, όταν στην πρώτη αυτή συνεδρίαση και με την παρουσία επίτιμων προσκεκλημένων τιμήθηκαν οι νεκροί της περιοχής.

Δείτε το βίντεο εδώ

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 10.999 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.