ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ευχήθηκε στον Σίνγκλετον ο Τζέιμς (pic)

Το «τιτίβισμα» του Αμερικανού γκαρντ των Φοίνιξ Σανς, Μάικ Τζέιμς, για τον πρώην συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό, Κρις Σίνγκλετον.

Ευχήθηκε στον Σίνγκλετον ο Τζέιμς (pic)

Μάικ Τζέιμς και Κρις Σίνγκλετον βρέθηκαν υπό κοινή… στέγη, αγωνιζόμενοι στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2016-17, κατακτώντας το Πρωτάθλημα αλλά και το Κύπελλο Ελλάδος.

Πλέον, οι δρόμοι τους είναι διαφορετικοί, καθώς ο Τζέιμς ακολούθησε το όνειρό του, φεύγοντας για την άλλη μεριά του Ατλαντικού και το ΝΒΑ, ενώ ο Σίνγκλετον παρέμεινε στην Αθήνα.

Οι σχέσεις των δύο πρώην συμπαικτών παραμένουν εξαιρετικές, με τον Τζέιμς να εύχεται μέσω Twitter στον Αμερικανό φόργουορντ/σέντερ του «τριφυλλιού», που είχε χθες (21/11) τα γενέθλιά του.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.059 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Χρόνια Πολλά στον αδερφό μου, Κρις Σίνγκλετον», ανέφερε χαρακτηριστικά το tweet.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.