ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρωταθλητής στις θλάσεις ο Κουλιμπαλί

Τέταρτη φορά τη φετινή σεζόν, βγαίνει νοκ άουτ ο Ουσμάν Κουλιμπαλί με θλάση.

Πρωταθλητής στις θλάσεις ο Κουλιμπαλί

Μυϊκός τραυματισμός υπ’ αριθμόν τέσσερα για τον Ουσμάν Κουλιμπαλί τη φετινή σεζόν. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής των «πρασίνων» με τη θλάση που υπέστη στο δεξί πόδι στο ματς με την ΑΕΚ, τίθεται εκτός προπονήσεων και τις επόμενες 20 ημέρες θα μπει σε ειδικό πρόγραμμα.

Τραυματισμός που τον θέτει για 4η φορά τη φετινή σεζόν στα πιτς, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να χάνει ένα πολύτιμο εργαλείο στα μετόπισθεν του «τριφυλλιού».

Η αρχή των τραυματισμών έγινε στο φιλικό προετοιμασίας με τον Απόλλωνα στην Λεωφόρο στις 10 Αυγούστου με τον Κουλιμπαλί να χάνει τα δύο ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο αφού η θλάση β’ βαθμού του αριστερού γαστροκνήμιου μυός τον άφησε εκτός για ένα μήνα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.802 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δύο εβδομάδες αργότερα και πριν μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, παθαίνει υποτροπή και παραμένει εκτός, αφού δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Πλατανιά και επέστρεψε στο ματς με το Λεβαδειακό τη 2η αγωνιστική.

Την τρίτη φορά που ο Ουσμάν Κουλιμπαλί χτυπήθηκε από θλάση ήταν στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης όπου θα γίνει αναγκαστική αλλαγή, με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ να μιλούν για θλάση. Άμεσα όμως επέστρεψε, ξεκίνησε θεραπεία και όλα έδειχναν πως δεν θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.

Η θέλησή του να βοηθήσει το «τριφύλλι» και η διακοπή που υπήρξε λόγω εθνικών ομάδων, έκαναν την αποθεραπεία του πιο σύντομη και κάπως έτσι τέθηκε στη διάθεση του Ουζουνίδη για το ματς με την Ένωση όπου και πάλι ο 25χρονος αντιμετώπισε θέμα τραυματισμού που όπως διαπιστώθηκε σήμερα θα τον κρατήσει εκ νέου εκτός αγωνιστικής δράσης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...