ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Κρίσιμες επαφές για Μολέντο και Τελάντερ

Οι «πράσινοι» θα συναντηθούν σήμερα με την πλευρά του Ράσμους Τελάντερ αλλά και του Ροντρίγκο Μολέντο, ώστε να διευθετήσουν και να αποσαφηνίσουν τα τρέχοντα ζητήματα.

Κρίσιμες επαφές για Μολέντο και Τελάντερ

Δύο αρκετά κρίσιμες συναντήσεις αναμένεται να πραγματοποιήσει σήμερα ο, εκτελών χρέη τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό και συνεργάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος.

Όπως αναφέρει η «Live Sport», ο Διαμαντόπουλος θα συναντηθεί με τον δικηγόρο του Ράσμους Τελάντερ, ούτως ώστε να συζητηθεί το ποσό που οφείλουν οι «πράσινοι» στον Δανό αμυντικό, αλλά και το ενδεχόμενο νέου διακανονισμού, διότι το ταμείο του «τριφυλλιού» είναι… μείον.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξει και επαφή με τον μάνατζερ του Ροντρίγκο Μολέντο, που, όπως αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι, βρίσκεται στην Αθήνα.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 104.018 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι δύο πλευρές θα θέσουν επί τάπητος το μέλλον του ποδοσφαιριστή στο «τριφύλλι», ενώ υπάρχει η πιθανότητα να έρθει στο «τραπέζι» και πρόταση για τον αμυντικό του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» ωστόσο να έχουν ξεκαθαρίσει προ πολλού τα αιτήματά τους όσον αφορά την προοπτική πώλησης του Μολέντο, τον οποίο σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν να δώσουν… κοψοχρονιά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...