ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σίνγκλετον: «Έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τη Ρεάλ – ακόμα δεν έχουμε γίνει η καλύτερη ομάδα»

Για την αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (24/11, 21:00) μίλησε ο Κρις Σίνγκλετον και αναφέρθηκε πως για να επικρατήσει ο Παναθηναϊκός Superfoods θα πρέπει να υπάρξει απόλυτα συγκεντρωμένος σε όλους τους τομείς.

Σίνγκλετον: «Έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τη Ρεάλ - ακόμα δεν έχουμε γίνει η καλύτερη ομάδα»

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ του «τριφυλλιού», τόνισε πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει φτάσει ακόμα στο αγωνιστικό επίπεδο που επιθυμούν όλοι στην ομάδα, ενώ για τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο επεσήμανε πως υπάρχει πίστη και στο μέλλον θα μπορούν να τους χαρίσουν ακόμα περισσότερες νίκες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η Ρεάλ διαθέτει εξαιρετικό ρεκόρ τα δύο τελευταία χρόνια, πρόκειται για μια καλή ομάδα που δείχνει συνέπεια με την παρουσία της στα Final 4. Είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις, αν και αυτή τη στιγμή έχει δύο σοβαρούς τραυματισμούς. Παρόλα αυτά εμείς είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε».

Για τον Λούκα Ντόντσιτς: «Η Ρεάλ δεν είναι μόνο εκείνος, αφού διαθέτει 10 παίκτες με εμπειρία τόσο από το ΝΒΑ όσο και από την Ευρώπη. Σίγουρα πρόκειται για κλειδί του ματς ο Ντόντσιτς, αλλά εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε σε όλους τους παίκτες».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.814 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο: «Ο κόσμος έρχεται να δει ένα καλό παιχνίδι. Πρωτίστως εμάς, αλλά και τη Ρεάλ. Θα είναι μεγάλο ματς! Ο κόσμος μας πιστεύει και θεωρώ ότι έχουμε λίγο ακόμα μέχρι να γίνουμε η καλύτερη ομάδα που μπορούμε να είμαστε».

Για το ρεκόρ πόντων (35) κόντρα στην Κύμη και αν θα το ξανακάνει: «Ναι»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.