ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συνάντηση με τον δικηγόρο Τελάντερ και Χουλτ – «Δεν έχουμε λεφτά»

Ο Παναθηναϊκός διεμήνυσε στον δικηγόρο των δύο ποδοσφαιριστών ότι λεφτά... δεν υπάρχουν και οι συνέπειες βρίσκονται προ των πυλών για τον σύλλογο.

Συνάντηση με τον δικηγόρο Τελάντερ και Χουλτ – «Δεν έχουμε λεφτά» | panathinaikos24.gr

Ο χρόνος κυλά πιεστικά για τον Παναθηναϊκό, με τους ανθρώπους του συλλόγου να κάνουν αγώνα δρόμου προσπαθώντας να διευθετήσουν τα πιο «καυτά» από τα δεκάδες ανοιχτά «μέτωπα» που υπάρχουν όσον αφορά τις οφειλές.

Panathinaikos24 TV: “Οι κινήσεις του Γιοβάνοβιτς για τη μεταγραφική ενίσχυση – Τι περιμένουμε και τι ισχύει”
Panathinaikos24 TV: “Οι κινήσεις του Γιοβάνοβιτς για τη μεταγραφική ενίσχυση – Τι περιμένουμε και τι ισχύει” 4.051 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την Πέμπτη, οι «πράσινοι» ήρθαν σε επαφή με τον δικηγόρο των Ράσμους Τελάντερ και Νίκλας Χουλτ, στον οποίο και διεμήνυσαν πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν τα χρήματα που απαιτούνται ώστε να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των δύο ποδοσφαιριστών, τα οποία είχαν συμφωνηθεί στο παρελθόν και αφορούν τη δόση του συμβολαίου του Χουλτ αλλά και τα οφειλόμενα προς τον Δανό πρώην ποδοσφαιριστή του «τριφυλλιού».

Το μεγαλύτερο ζήτημα φαίνεται ότι προκύπτει από τον Τελάντερ, ο οποίος πρέπει μέχρι τις 29 του μήνα να πάρει δύο δόσεις από τα χρήματα που του οφείλει ο Παναθηναϊκός, ήτοι ένα ποσό που φτάνει τις 92.000 και οι «πράσινοι» δεν διαθέτουν, όπως ενημέρωσαν τον δικηγόρο του Δανού. Ο Τελάντερ έχει ήδη προβεί σε καταγγελία και εάν δεν την ανακαλέσει, το πιθανότερο σενάριο σύμφωνα με τις πληροφορίες, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά για το «τριφύλλι» που κινδυνεύει άμεσα με αφαίρεση βαθμών.

Όσο για τον Χουλτ, ο Σουηδός πρέπει να δει στον λογαριασμό του το ποσό των 125.000 ευρώ έως τις 30 του Νοέμβρη, ώστε να μην έχει δικαίωμα άσκησης προσφυγής για την ελευθέρας του. Η παραδοχή του Παναθηναϊκού για την αδυναμία διάθεσης του ποσού δεν «ακούστηκε» και τόσο καλά στην πλευρά του Σουηδού, με τον ποδοσφαιριστή να φέρεται διατεθειμένος στο να κάνει προσφυγή από τις 1/12 και έπειτα, εάν δεν του καταβληθούν τα συμφωνηθέντα.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close