ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μαραγκός: «Θέμα νοοτροπίας η εικόνα στα εκτός έδρας ματς»

Στην αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού εκτός έδρας, στάθηκε ο συνεργάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη, Σπύρος Μαραγκός με συνέντευξη που παραχώρησε στη Nova.

Μαραγκός: «Θέμα νοοτροπίας η εικόνα στα εκτός έδρας ματς»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

Για τον Τσάβες: «Ο Τσάβες είναι καλά απλώς περιμένουμε να δούμε σε τι βαθμό είναι η φυσική του κατάσταση για να μπορέσει να ανταποκριθεί μετά από έναν τόσο μεγάλο τραυματισμό. Τον χρειαζόμαστε για όλη την σεζόν και όχι μόνο για ένα παιχνίδι. Γι’ αυτό πρέπει να μην είμαστε βιαστικοί. Είναι ένα παιδί που ήρθε στην Ευρώπη και στο ξεκίνημα της χρονιάς είχε έναν τραυματισμό που τον άφησε πίσω. Θεωρώ πως υπάρχουν κι άλλα παιδιά και έχει επικοινωνία με αυτά. Ξέρουμε τι πέρασε και θεωρώ πως η ψυχολογία του είναι σε καλό επίπεδο».

Για τις υπόλοιπες απουσίες: «Είναι πολλά τα προβλήματα. Πάνε μέρα με την ημέρα. Θα δούμε για τον Μολέδο ο ίδιος πόσο μπορεί να το ξεπεράσει αυτό. Ο Κουλιμπαλί έχει και αυτός κάποια προβλήματα. Προσπαθούμε από την πλευρά μας να αντικαταστήσουμε αυτά τα παιδιά. Το ρόστερ έχει βάθος και υπάρχουν παιδιά να βοηθήσουν. Δεν είναι καλό να αλλάζουμε συνέχεια όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για τον Ατρόμητο: «Ο Ατρόμητος δεν είναι τυχαία εκεί πάνω. Δίκαια βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Δεν είναι μόνο τύχη πως σκοράρει στις λίγες ευκαιρίες που κάνει. Έχει καλό τερματοφύλακα και για μας είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε προετοιμαστεί για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Κακά τα ψέματα πρέπει να πάμε να κερδίσουμε το ματς».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 96.899 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την εκτός έδρας εικόνα: «Μας προβληματίζει η εικόνα εκτός όμως έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που μετά και το ματς με την ΑΕΚ που πρέπει να διεκδικήσουμε όλους τους βαθμούς. Δεν έχουμε άλλη δυνατότητα».

Για τους στόχους: «Μέχρι και χθες ο κόουτς τους έλεγε ότι πρέπει να είμαστε κοντά με τους πρώτους. Όλοι έχουν χάσει βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα. Αν βγάλεις και την τιμωρία μας και εμείς θα ήμασταν κοντά. Πρέπει να ξεπεράσουμε κάποια θέματα και στόχος είναι να είμαστε κοντά στην κορυφή».

Για τον Χατζηγιοβάνη και τους λόγους που δεν αγωνίζεται: «Μπορεί να μην αγωνίζεται τώρα όμως αγωνίστηκε σε προηγούμενα ματς. Είναι θέμα τακτικής. Σημασία έχει όχι μόνο να μπεις στην πρώτη ομάδα αλλά και να μείνεις σε αυτήν».

Για το τι αλλάζει μακριά από τη Λεωφόρο: «Δεν είναι το τακτικό που κάνει την διαφορά. Πρέπει οι παίκτες να καταλάβουν ότι δεν μπορεί εκτός έδρας να έχουν διαφορετική εικόνα. Είναι θέμα νοοτροπίας. Πως να μιλάμε για εκτός έδρας όταν πάμε στη Λαμία ή στην Τρίπολη και έχουμε τόσο κόσμο.

Ο κορμός υπάρχει και τα παιδιά πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω. Νομίζω πως έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που όλοι έχουν καταλάβει. Όποιο παιδί είναι στην ομάδα πρέπει να δείχνει ότι μπορεί να προσφέρει. Ένα θετικό αποτέλεσμα μπορεί να τα αλλάξει όλα. Ιδίως στο ματς του Σαββάτου θα έχουμε μία καλή εικόνα».

Για το δύσκολο πρόγραμμα ως το τέλος της χρονιάς: «Όταν θες να είσαι κοντά και να πρωταγωνιστείς δεν συγχωρείται λάθος. Πρέπει να παίζεις πάντα καλά. Είναι δύσκολο πρόγραμμα όμως πιστεύουμε ότι έχουμε καλή ομάδα με δυνατότητες. Πρέπει και οι ίδιοι να πιστέψουν στις δυνατότητες τους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...