ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φεύγει ο Νοέμβρης κι ο Ρινάλντι παραμένει… στο μηδέν! (vid)

Παραμένει «άσφαιρος», κερδίζοντας μια θέση στην άκρη του πάγκου της Μπρέσια.

Φεύγει ο Νοέμβρης κι ο Ρινάλντι παραμένει... στο μηδέν! (vid)

Συγχωρείστε μας για την κυνικότητα, αλλά πραγματικά, η περίπτωση του Λαουτάρο Ρινάλντι είναι άξια σχολιασμού!

Έπειτα από αρκετό κόπο και προσπάθεια, ο Ρινάλντι αποτέλεσε παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, προλαβαίνοντας την προθεσμία της θερινής μεταγραφικής περιόδου, με την Μπρέσια να του δίνει την ευκαιρία που αναζητούσε για την αναγέννησή του.

Ο 23χρονος Αργεντινός φορ έφυγε από τον Παναθηναϊκό δίχως να σκοράρει, έχοντας καταγράψει 16 εμφανίσεις με το «τριφύλλι» και 348 αγωνιστικά λεπτά. Η Μπρέσια, που αγωνίζεται στη Serie B, του έδωσε τη δυνατότητα να προσπαθήσει ξανά, ιδίως την περίοδο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου, όμως και πάλι… τζίφος!

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.399 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η τελευταία συμμετοχή του Ρινάλντι με τους «μπλε» της Ιταλίας σημειώθηκε στις 14 Οκτωβρίου κόντρα στη Νοβάρα. Έκτοτε, ο Αργεντινός είδε τα επόμενα πέντε παιχνίδια της ομάδας του από τον πάγκο, ενώ στα τελευταία δύο, κόντρα σε Κάρπι και Σπέτσια δεν ήταν καν στην αποστολή!

Απ’ ότι φαίνεται, εάν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, ο Ρινάλντι θα βρεθεί εκτός… νυμφώνος και στην Ιταλία. Υπενθυμίζουμε ότι το τελευταίο γκολ του 23χρονου σε επίσημο ματς σημειώθηκε τον Φεβρουάριο του 2016, στην ήττα της Αρχεντίνος Τζούνιορς από την Εστουδιάντες (4-1).

Δείτε το τελευταίο γκολ του Ρινάλντι εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=8jcpVj7rttg

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.