ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«ΚΑΜΙΝΙ» ΤΟ ΟΑΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Κάνουν «φτερά» τα εισιτήρια για Ρεάλ!

Βροντερό «παρών» αναμένεται να δώσει ο κόσμος του Παναθηναϊκού στο αυριανό (24/11) ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ.

Κάνουν «φτερά» τα εισιτήρια για Ρεάλ!

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ πέρασε με επιτυχία το «τεστ» της διαβολοβδομάδας, επικρατώντας με άνεση της Χίμκι και φεύγοντας από την Τουρκία με το «διπλό» (Εφές).

Η ανοδική πορεία των «πρασίνων» στην Euroleague, η οποία πιστοποιείται από τις τρεις συνεχόμενες νίκες στον θεσμό αλλά και η αίγλη του αντιπάλου (Ρεάλ Μαδρίτης) έχουν συντελέσει στην κινητοποίηση του κόσμου της ομάδας, όσον αφορά τα εισιτήρια.

Οι οπαδοί του «τριφυλλιού» έχουν ανταποκριθεί και με το παραπάνω μέχρι στιγμής στον τομέα αυτόν, με τα εισιτήρια να κάνουν… φτερά τις προηγούμενες ημέρες. Μία ημέρα πριν από το τζάμπολ, έχουν απομείνει 2.500 κομμάτια, τα οποία κρίνοντας από τον ρυθμό διάθεσής των προηγούμενων ημερών, δεν αποκλείεται να γίνουν… καπνός.

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 28.794 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας από τα κάτωθι σημεία: * Το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Τρίτη με Παρασκευή 10.00-18.00).

* Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό)

*Οι φίλαθλοι ΑΜΕΑ παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο 210 3503282 & 210 3503289 για πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή του εισιτηρίου τους, έως και 1 ημέρα πριν τον αγώνα.

*Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν προχωρήσει σε ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου τους, να το εκτυπώσουν σε έντυπη μορφή ή να προμηθεύονται το απόκομμα του εισιτήριό τους από τα εκδοτήρια του γηπέδου, καθώς δεν είναι εφικτή η είσοδος στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου σε ηλεκτρονική μορφή (επίδειξη από κινητό).

*Την ημέρα του αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης (14/11), τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ θα λειτουργούν 3 ώρες πριν την έναρξη και μέχρι 20 λεπτά μετά τη έναρξη του αγώνα. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στο Parking 5.

*Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...