ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λάσο: «Το ΟΑΚΑ δεν κερδίζει ματς, αλλά βοηθάει – να περιοριστεί ο Καλάθης»

Στην παρουσία του Νικ Καλάθη αλλά και στο ΟΑΚΑ, στάθηκε ο Πάμπλο Λάσο, μιλώντας για την αυριανή αναμέτρηση (24/11, 21:00).

Λάσο: «Το ΟΑΚΑ δεν κερδίζει ματς, αλλά βοηθάει - να περιοριστεί ο Καλάθης»

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ αθλητική ομάδα που μπορεί να ανεβάσει εύκολα τον ρυθμό κατά τη διάρκεια του ματς. Υπάρχουν μόνο δυο παίκτες που δεν σουτάρουν τρίποντα, ο Όγκαστ και ο Βουγιούκας. Οι υπόλοιποι είναι καλοί σουτέρ. Μπορούν να σκοράρουν από μακριά καθώς και στο “ένας εναντίον ενός”. Ο Καλάθης είναι ο παίκτης που ελέγχει τον ρυθμό. Σε γενικές γραμμές ο Παναθηναϊκός είναι μια έμπειρη ομάδα, πολύ ανταγωνιστική. Σέβομαι απεριόριστα τον Τσάβι Πασκουάλ».

Για το ΟΑΚΑ και την ατμόσφαιρα που δημιουργείται: «Σε ό,τι αφορά την έδρα, το ΟΑΚΑ δεν κερδίζει παιχνίδια αλλά βοηθάει. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού φωνάζουν πολύ! Ο Παναθηναϊκός νιώθει άνετα στο γήπεδό του και ξέρουμε ότι είναι πραγματικά δύσκολο να παίζουμε σε αυτό το γήπεδο. Θα γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι, πραγματικά πολύ υψηλού επιπέδου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...