ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Πέταξε προβάδισμα 16 πόντων η Ρεάλ – Ρίβερς και Γκιστ έκαναν τη διαφορά» (pic)

Πως κατέγραψε η ισπανική «El Pais» την ήττα της Ρεάλ από τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα.

«Πέταξε προβάδισμα 16 πόντων η Ρεάλ - Ρίβερς και Γκιστ έκαναν τη διαφορά» (pic)

Δεν μπορούν να πιστέψουν οι Ισπανοί πως έχασαν ένα παιχνίδι το οποίο στα πρώτα είκοσι λεπτά φαινόταν του… χεριού τους, ωστόσο υπολόγιζαν δίχως τον Παναθηναϊκό.

Λίγα λεπτά μετά τη λήξη του ματς, η ηλεκτρονική έκδοση της «El Pais», ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η Ρεάλ Μαδρίτης «πέταξε» το ματς, ασκώντας σκληρή κριτική στην ομάδα του Λάσο για το «τραγικό» (όπως η ίδια αναφέρει) δεύτερο ημίχρονο της ομάδας από τη Μαδρίτη.

Το δημοσίευμα έγραφε χαρακτηριστικά:

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.012 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στο δεύτερο ημίχρονο και υπέστη την τέταρτη ήττα της στα εννιά πρώτα παιχνίδια της στην Ευρωλίγκα από τον Παναθηναϊκό (82-80). Η ομάδα του Λάσο πέταξε προβάδισμα 16 πόντων και… πνίγηκε στην Αθήνα μετά από ένα τραγικό δεύτερο ημίχρονο με επιμέρους σκορ 42-26, στο οποίο ο Γκιστ υποστήριξε τον πρώην παίκτη της Ρεάλ, Κέι Σι Ρίβερς (20 πόντους) σε ένα χαρακτηριστικό comeback. Τα 15 λάθη και ο χαμένος έλεγχος των ριμπάουντ (20-8 υπέρ του ΠΑΟ στο δεύτερο μέρος) έκαναν τη διαφορά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.