ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η ατάκα του Ρίβερς για την ομιλία Πασκουάλ στο ημίχρονο

Ο Κέι Σι Ρίβερς, αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τον τρόπο με τον οποίο ο Τσάβι Πασκουάλ αντιμετώπισε την κατάσταση στην ανάπαυλα.

Η ατάκα του Ρίβερς για την ομιλία Πασκουάλ στο ημίχρονο

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Ρεάλ έληξε αφήνοντας τον Παναθηναϊκό με «πικρή» γεύση, καθώς οι «πράσινοι» παρά τα ελάχιστα λάθη τους βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 14 πόντους από την ομάδα του Πάμπλο Λάσο (40-54).

Στην ανάπαυλα, ο Τσάβι Πασκουάλ μπήκε στα αποδυτήρια και αντιμετώπισε με απόλυτη ψυχραιμία την κατάσταση, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του ματς, ο Κέι Σι Ρίβερς.

«Ο προπονητής μας, στο ημίχρονο ήταν πολύ ήρεμος. Μας είπε τι να μην κάνουμε, άλλος μπορεί να είχε τρελαθεί αλλά ποτέ δεν αμφιβάλλει για εμάς. Βάσει του σχεδίου του κερδίσαμε και το κλειδί της νίκης ήταν η σκληρή άμυνα…», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής του «τριφυλλιού».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.419 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν μη τι άλλο, η αντιμετώπιση του Καταλανού στο ημίχρονο αποτέλεσε… κίνηση-ματ για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, που μπήκαν «ατσαλωμένοι» στο δεύτερο μέρος και πέτυχαν τη μεγάλη ανατροπή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.