ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διούδης: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας, συνεχίζουμε και όπου βγάλει»

Οι δηλώσεις του τερματοφύλακα των «πρασίνων», Σωκράτη Διούδη, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο.

Διούδης: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας, συνεχίζουμε και όπου βγάλει»

Αναλυτικά:

Για την αδυναμία της ομάδας στα εκτός έδρας ματς: «Το θέμα είναι καθαρά ψυχολογικό. Δεν είναι πως δεν κερδίζαμε μακριά από την έδρα μας, αλλά δεν είχαμε και καλή εικόνα μόλις φεύγαμε από τη Λεωφόρο. Αυτό πρέπει να το αλλάξουμε. Σίγουρα είναι αλλιώς να παίζεις μπροστά στον κόσμο σου και αλλιώς εκτός, αλλά πρέπει να το αλλάξουμε».

Για το αν στα αποδυτήρια υπάρχει θέμα: «Ακόμα κρατάμε πολύ καλά τα αποδυτήρια και τις σχέσεις μεταξύ μας. Τα προβλήματα μας έχουν συσπειρώσει. Βέβαια με τόσα προβλήματα είναι λογικό να σκέφτεσαι το μέλλον, αλλά όλοι κοιτάζουμε την ομάδα και πως θα τα πάμε καλύτερα».

Για το αν περίμενε να παίξει απόψε: «Ποτέ κάποιος παίκτης δεν πηγαίνει σε ομάδα για να μην παίζει. Αυτή είναι η δουλειά μας, εγώ προσωπικά απολαμβάνω όταν παίζω. Πρώτος στόχος μου είναι να είμαι υγιής και να βελτιώνομαι σε κάθε αγώνα».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.394 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν είχε συζητήσει με τον Ουζουνίδη το ότι θα έπαιζε σύντομα: «Ναι το έχω συζητήσει. Δε χρειάζεται και ιδιαίτερο μυαλό για να το καταλάβω. Αυτό κοίταζα να κάνω το τελευταίο διάστημα, να είμαι όλο και πιο έτοιμος όταν θα χρειαζόμουν».

Για τα προβλήματα του Παναθηναϊκού: «Το πιο σημαντικό είναι το -2, είχαμε απώλειες στα εκτός έδρας ματς, αλλά και πάλι είμαστε κοντά. Θεωρώ πως αδικούμε τους εαυτούς μας γιατί έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο και θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει ακόμα καλύτερα. Πλέον θα πρέπει να συνεχίσουμε και όπου πάει».

Για το πρότυπό του: «Ανέκαθεν ο αγαπημένος μου ήταν ο Ίκερ Κασίγιας. Όλα χρόνια που έπαιζε στη Ρεάλ Μαδρίτης τον θαύμαζα, όπως και τον Μπουφόν. Είναι δύο θρύλοι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...