ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ

Επίθεση ανθρώπων του Ατρόμητου στον Παναθηναϊκό: «Στην Γ΄ Εθνική θα πάτε μπ@@@λα!»

Φοβερά σκηνικά εκτυλίχθηκαν στη φυσούνα του γηπέδου του Ατρομήτου αλλά και έξω από τα αποδυτήρια, με τους ανθρώπους του Ατρομήτου να επιτίθενται κατά του Παναθηναϊκού.

Επίθεση ανθρώπων του Ατρόμητου στον Παναθηναϊκό: «Στην Γ΄ Εθνική θα πάτε μπ@@@λα!»

Επίθεση με βαριές εκφράσεις από τους ανθρώπους του Ατρομήτου κατά των αντιστοίχων του Παναθηναϊκού σημειώθηκε έξω από τα αποδυτήρια του γηπέδου του Περιστερίου, μετά τη λήξη του ματς (1-1).

Το σκηνικό άρχισε μετά το τελευταίο σφύριγμα του Μάνταλου, όταν σημειώθηκε ένταση μεταξύ των ανθρώπων των γηπεδούχων κατά της αντιπροσωπείας του Παναθηναϊκού, με τους Γρηγόρη Παπαβασιλείου, Σταμάτη Γαρρή και Σπύρο Βλάχο, η οποία «έσβησε» σύντομα.

Ωστόσο η υπόθεση είχε και… δεύτερο ημίχρονο. Οι «πράσινοι» ευρισκόμενοι έξω από τα αποδυτήρια, αναρωτήθηκαν για την παρουσία του Σπανού στο γήπεδο, ο οποίος έχει τιμωρηθεί με ποινή απαγόρευσης εισόδου ενός έτους στα γήπεδα. Την κουβέντα των ανθρώπων του «τριφυλλιού» άκουσε ο υπεύθυνος ασφαλείας των γηπεδούχων, που, ζητώντας τον λόγο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.642 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Να πέσετε στην Γ΄ Εθνική, εκεί να πάτε μπου…» και «μέχρι τον Μάρτιο και τον δεύτερο γύρο δεν θα υπάρχετε, θα έχετε ήδη διαλυθεί», ήταν μερικές από τις ατάκες οι οποίες «εκσφενδονίστηκαν» από τους παράγοντες των γηπεδούχων προς τους «πράσινους».

Οι «πράσινοι» θέλησαν να απαντήσουν στα άνωθεν λεγόμενα, τονίζοντας τα εξής: «Εντάξει, σας είδε το αφεντικό σας να φωνάζετε, τώρα θα σας δώσει αύξηση», για να λάβουν την εξής απάντηση από τους γηπεδούχους «Εμείς θα πάρουμε αύξηση, εσείς δεν πρόκειται να πάρετε δεκάρα.

Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Σπανός εξαπέλυσε επίθεση προς τον (απόντα) Τάκη Φύσσα, λέγοντας τα εξής: «Μας έκανε κατηγορούμενους, μας έμπλεξε, μας κατάντησε να μας βλέπουν τα παιδιά μας κατηγορούμενους στις τηλεοράσεις».

Η συμπεριφορά των ανθρώπων των γηπεδούχων εκνεύρισε τους «πράσινους» οι οποίοι ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι «υπάρχει και δεύτερος γύρος με ματς στην Λεωφόρο». Έπειτα από το περιστατικό αυτό, η αποστολή του Παναθηναϊκού αποχώρησε από το Περιστέρι, με τους ανθρώπους του συλλόγου να εμφανίζονται αποφασισμένοι ώστε να μην αφήσουν τη συμπεριφορά των γηπεδούχων να περάσει έτσι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.