ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με Άιντραχτ και Λίβερπουλ

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Με Άιντραχτ και Λίβερπουλ

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου, με τη δράση σε όλα τα σημαντικά πρωταθλήματα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Τέσσερα παιχνίδια έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από το κουπόνι της ημέρας, ανάμεσά τους και το σπουδαίο ντέρμπι Λίβερπουλ – Τσέλσι για την Πρέμιερ Λιγκ. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης με κάλυψη

Ξεκινάμε με Μπουντεσλίγκα και την αναμέτρηση Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπάγερ Λεβερκούζεν. Σε εξαιρετική κατάσταση είναι οι γηπεδούχοι, διατηρούνται αήττητοι από τις 23 Σεπτεμβρίου σε όλες τις διοργανώσεις, κάτι το οποίο “μεταφράζεται” σε οκτώ παιχνίδια, με τον απολογισμό τους να αποτελείται από πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες. Η Λεβερκούζεν, από την πλευρά της, προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες σε επίπεδο πρωταθλήματος (Άουγκσμπουργκ 1-1 εκτός, Λειψία 2-2 εντός), για την ίδια διοργάνωση “τρέχει” αήττητο επτά αγωνιστικών (3-4-0), ωστόσο μακριά από το γήπεδό της δυσκολεύεται να κερδίσει, έχοντας μόλις ένα “τρίποντο” στις έξι φετινές της “εξόδους” για την Μπουντεσλίγκα (1-2-3). Η Άιντραχτ έχει την ευκαιρία να πάρει σήμερα ένα θετικό αποτέλεσμα, θα τη στηρίξουμε επιλέγοντας τον 1 DNB απόδοση 2.00 στην Goalbet (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Παίρνει το ντέρμπι η Λίβερπουλ

Συνεχίζουμε με Πρέμιερ Λιγκ και το παιχνίδι Λίβερπουλ – Τσέλσι. “Θύμα” μίας μεγάλης ανατροπής έπεσαν οι “κόκκινοι” μεσοβδόμαδα στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς μπορεί να προηγήθηκαν 0-3 στην έδρα της Σεβίλλης, ωστόσο ισοφαρίστηκαν σε 3-3 στη συνέχεια. Σε επίπεδο πρωταθλήματος προέρχονται από τρεις διαδοχικές πειστικές νίκες, στις οποίες σημείωσαν δέκα τέρματα συνολικά, στο “Άνφιλντ” είναι αποτελεσματικοί φέτος και δεν έχουν ηττηθεί ακόμη. Η Τσέλσι, από την πλευρά της, προέρχεται από δύο διαδοχικά “διπλά” με 0-4, επί της Καραμπάγκ για το Τσάμπιονς Λιγκ και επί της Γουέστ Μπρομ για το πρωτάθλημα. Σήμερα, ωστόσο, το έργο της είναι σαφώς δυσκολότερο, η Λίβερπουλ “μεταμορφώνεται” προς το καλύτερο στα ντέρμπι μπροστά στο κοινό της και σήμερα πιστεύουμε ότι έχει το προβάδισμα. Επιλογή θα αποτελέσει ο “άσσος”, σε απόδοση 2.25.

Δε χάνει η Χιρόνα

Περνάμε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και τον αγώνα Μπέτις – Χιρόνα. Δεν είναι σε καλή κατάσταση η Μπέτις, κάτι το οποίο αποδείχθηκε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την προηγούμενη αγωνιστική, όταν διασύρθηκε 5-0 εκτός έδρας από την Έιμπαρ, συμπληρώνοντας, παράλληλα, τρία ματς χωρίς νίκη (0-1-2). Στον αντίποδα, η Χιρόνα έχει βρει τα “πατήματά” της το τελευταίο διάστημα. Την προηγούμενη αγωνιστική ανταποκρίθηκε στο απαιτητικό εντός έδρας ματς με αντίπαλο τη Σοσιεδάδ, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1, ενώ επέκτεινε το αήττητο σερί της στο πρωτάθλημα στα τέσσερα παιχνίδια, καθώς είχαν προηγηθεί τρεις νίκες κόντρα σε Λεβάντε (1-2 εκτός), Ρεάλ Μαδρίτης (2-1 εντός) και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια (1-2 εκτός). Το μομέντουμ ευνοεί τους φιλοξενούμενους, θεωρούμε ότι θα καταφέρουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα και θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.85.

Προβάδισμα η Κλάιντ

Ολοκληρώνουμε με μία αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Β’ Σκωτίας και συγκεκριμένα την Άνναν Αθλέτικ – Κλάιντ. Δε βρίσκονται σε καλή κατάσταση αμφότερες, η Άνναν την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με αντίπαλο την Κάουντενμπιθ και συμπλήρωσε τέσσερα ματς μακριά από τις νίκες στο πρωτάθλημα (0-3-1). Από την άλλη πλευρά, η Κλάιντ προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες, αγνοεί τη νίκη στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της για τη League Two (0-3-4), αποτελέσματα που έφεραν την αλλαγή προπονητή στον πάγκο της, στον οποίο θα ντεμπουτάρει σήμερα για το πρωτάθλημα ο Ντάνι Λένον. Θεωρούμε ότι το γεγονός αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά για τους φιλοξενούμενους και θα κατορθώσουν να μην ηττηθούν, τουλάχιστον, από έναν αντίπαλο με τον οποίο “βράζουν στο ίδιο καζάνι”. Επιλογή θα αποτελέσει το Χ2 σε απόδοση 1.85.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE