ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απάντηση Γαρρή σε Ατρόμητο: «Δυστυχώς για εσάς ήταν πολλοί παρόντες…»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε στη νέα ανακοίνωση του Ατρομήτου. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Απάντηση Γαρρή σε Ατρόμητο: «Δυστυχώς για εσάς ήταν πολλοί παρόντες...»

Πριν από λίγη ώρα, οι «πράσινοι» έβγαλαν ανακοίνωση με αφορμή τα όσα συνέβησαν μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, για να λάβουν νέα ανακοίνωση-απάντηση από τους Περιστεριώτες.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σταμάτης Γαρρής, τοποθετήθηκε επ’ αυτού μέσω facebook, γράφοντας τα εξής:

«Δυστυχώς για εσάς ήταν παρόντες πολλοί. Και άκουσαν καλά και τι είπα και τι απαντήσατε και φυσικά ποιος είχε απειλητική συμπεριφορά. Οι δικοί σας άνθρωποι άλλωστε μου έλεγαν για εσάς “άφησε τους αφού βλέπεις ότι είναι εκνευρισμένοι και δεν καταλαβαίνουν τι τους λες”. Αν θέλετε δε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βίντεο που ήδη έχουν αναρτηθεί στο Διαδίκτυο και με ανάλυση φωνής θα καταλάβετε ποιος λέει τι.»

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.409 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Σταμάτης Γαρρής θέλησε να απαντήσει στη νέα ανακοίνωση του Ατρομήτου, η οποία ανέφερε τα εξής:

«Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε για την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και λυπούμαστε για το ύφος της ανακοίνωσης και του συντάκτη της.

Σε ένα παιχνίδι που είχε πολύ ένταση και εκνευρισμό από τις διαιτητικές αποφάσεις κάποιοι εκπρόσωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλησαν να προκαλέσουν τις εντυπώσεις.

Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος τύπου κ. Γαρρής κατά την αποχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού και έξω από το χώρο των αποδυτηρίων απείλησε τον υπεύθυνο ασφαλείας Γιώργο Πέτρου και τον Τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο λέγοντας χαρακτηριστικά και με νόημα «Να μην έρθετε στη Λεωφόρο στο 2ο γύρο».

Η ΠΑΕ Ατρόμητος επιστρέφει τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχόμενη την επόμενη φορά οι εκπρόσωποί της να φανούν αντάξιοι της ιστορίας του συλλόγου τους και να μην έχουν αυτή την προκλητική συμπεριφορά»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.