ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κέρδος η παρουσία του Διούδη στο Περιστέρι

Ο 24χρονος τερματοφύλακας έδειξε στον Μαρίνο Ουζουνίδη ότι μπορεί να βασίζεται πάνω του στη... μετά-Βλαχοδήμου εποχή.

Κέρδος η παρουσία του Διούδη στο Περιστέρι

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε αποφασίσει, κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, να παρατάξει με αρκετές αλλαγές την ομάδα στην αναμέτρηση του Περιστερίου κόντρα στον Ατρόμητο, με τον Σωκράτη Διούδη να είναι ένας εκ των ποδοσφαιριστών που τοποθετήθηκαν στη βασική σύνθεση του «τριφυλλιού».

Τα πράγματα για τον 24χρονο πορτιέρε δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε, τουλάχιστον στην αρχή του ματς, καθώς ο Ντάουντα κατάφερε να τον νικήσει μόλις στο τρίτο λεπτό, σε μια φάση που ο ίδιος δεν φέρει ευθύνη, διότι ο παίκτης του Ατρομήτου έφτασε με άνεση σε θέση βολής.

Παρά το γρήγορο γκολ που δέχθηκε, ο Διούδης δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε με αρκετά καλή ψυχολογία στο παιχνίδι. Πολύ σύντομα, ο Παναθηναϊκός τον χρειάστηκε, καθώς ο Ατρόμητος του πρώτου ημιώρου έφτανε με αξιώσεις στα καρέ του. Εκείνος δήλωσε «παρών» σε κάθε περίπτωση.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.141 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Διούδης είπε «όχι» στον Βασιλακάκη, σε φάση παρόμοια με το πρώτο γκολ (14′), ενώ ένα λεπτό αργότερα, έπειτα από τραγικό λάθος του Κουτρουμπή, ο Νταουντά είχε εκ νέου ευκαιρία, σταματώντας όμως πάνω στον 24χρονο τερματοφύλακα. Στο 26ο λεπτό, ο Ουάρντα με απευθείας εκτέλεση φάουλ προσπάθησε να σκοράρει, όμως και πάλι, ο Διούδης φώναξε «παρών».

Αποκορύφωμα όλων των προσπαθειών του ήταν η φάση του 48ου λεπτού, όταν ο Μάντσον έπιασε ξαφνικό σουτ-κεραυνό από τα 40μ., θέλοντας να αιφνιδιάσει τον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, όμως εκείνος βρήκε, όσο έπρεπε τη μπάλα, στέλνοντάς τη στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια εκτός.

Η εμφάνιση του Διούδη στο Περιστέρι μόνο χαμόγελα μπορεί να φέρει στον Ουζουνίδη, ο οποίος βλέπει ότι μπορεί να στηριχθεί σε μια αξιόπιστη λύση για τα γκολπόστ της ομάδας ακόμη και μετά τη φυγή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου για τη Μπενφίκα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.