ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θετικά στοιχεία από Ινσούα – Αυλωνίτη

Η παρουσία των δύο ποδοσφαιριστών στο Περιστέρι είχε θετικό «πρόσημο».

Θετικά στοιχεία από Ινσούα - Αυλωνίτη

Ο Εμάνουελ Ινσούα και ο Τάσος Αυλωνίτης αποτέλεσαν τα δύο νέα πρόσωπα στην αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να τους χρησιμοποιεί στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, ως αντικαταστάτες των Χουλτ και Μολέντο, αντίστοιχα.

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ μπήκε «μουδιασμένα», όπως άλλωστε και όλη η μεσοαμυντική γραμμή του «τριφυλλιού», αλλά στη συνέχεια ανέκτησε ψυχολογία και μέτρα στο γήπεδο, δίνοντας οντότητα στην αριστερή πλευρά. Μπορεί ο ίδιος να διαφέρει όσον αφορά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του, σε σχέση με τον Νίκλας Χουλτ, ωστόσο από το πρώτο ημίωρο και έπειτα είχε θετική επίδραση στο παιχνίδι του «τριφυλλιού», ελαχιστοποιώντας τους κινδύνους από την πλευρά του.

Ο Αυλωνίτης πραγματοποίησε στο Περιστέρι το ντεμπούτο του με τα «πράσινα» σε ματς πρωταθλήματος (είχε αγωνιστεί στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Καρδίτσα) και στην αρχή αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα, όπως άλλωστε και όλη η άμυνα του «τριφυλλιού», ωστόσο σταδιακά ανέβηκε, δείχνοντας πως έβρισκε τα πατήματά του έχοντας στο πλάι του τον Γιώργο Κουτρουμπή. Ο Ευβοιώτης αμυντικός μάλιστα έχει στο ενεργητικό του ορισμένες καθοριστικές επεμβάσεις στο δεύτερο μέρος, όταν το παιχνίδι είχε «ανοίξει», ανακόπτοντας τους επιθετικούς του Ατρομήτου.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.795 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εν κατακλείδι, οι δύο ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο Περιστέρι λαμβάνοντας θετικό βαθμό και δείχνοντας στον Ουζουνίδη ότι μπορεί να τους υπολογίζει εν όψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...