ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ψάχνει την αντεπίθεση μέσω… Πάτρας

Οι «πράσινοι» καλούνται να αφήσουν πίσω τους το ματς στο Περιστέρι, διότι ακολουθεί η αναμέτρηση Κυπέλλου με την Παναχαϊκή.

Ψάχνει την αντεπίθεση μέσω... Πάτρας

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να νικήσει στο Περιστέρι, μένοντας για δεύτερη σερί αγωνιστική στο 1-1, όπως συνέβη και στο ντέρμπι της Λεωφόρου με την ΑΕΚ. Πρόκειται για δύο παιχνίδια τα οποία αφήνουν «πικρή» γεύση στους «πράσινους», καθώς θα μπορούσαν να είχαν καταλήξει στα χέρια τους, κάτι που εν τέλει δεν συνέβη.

Πλέον, στο «τριφύλλι» καλούνται να κάνουν… delete στην αναμέτρηση του Περιστερίου και να προετοιμαστούν για το ματς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή στην Πάτρα (29/11, 19:30). Ένα παιχνίδι το οποίο μόνο… αγγαρεία δεν είναι, καθώς ο Παναθηναϊκός μεν έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του θεσμού, όμως θα ψάξει τη νίκη που θα του δώσει την πρώτη θέση στον όγδοο όμιλο και την απαραίτητη ψυχολογία εν όψει της συνέχειας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...