ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τσέχικα ΜΜΕ για Στραματσόνι: «Καλά, μιλάει σοβαρά;»

Μια δήλωση του Ιταλού τεχνικού σε συνέντευξη Τύπου μετά από ήττα της Σπάρτα... τρέλανε τους Τσέχους.

Τσέχικα ΜΜΕ για Στραματσόνι: «Καλά, μιλάει σοβαρά;»

Η Σπάρτα Πράγας συνεχίζει τα… αλλοπρόσαλλα αποτελέσματά της στο πρωτάθλημα της Τσεχίας, με την Όλομουτς να επικρατεί με 1-0 της ομάδας του Στραματσόνι το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Όπως θα έχετε ήδη ενημερωθεί, το κλίμα για τον Ιταλό τεχνικό δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, με τους οπαδούς της Σπάρτα να έχουν εκφράσει εδώ και καιρό τη δυσαρέσκειά τους για την απόδοση του πρώην «πράσινου» κόουτς, φροντίζοντας μάλιστα να… εξωτερικεύσουν τις σκέψεις τους μέσω πανό του τύπου «Στράμα out».

Ο Στραματσόνι καλείται μεν να διαχειριστεί την κατάσταση στις τάξεις της Σπάρτα, με τους οπαδούς να «βράζουν», ωστόσο φαίνεται ότι ρίχνει περισσότερο… λάδι στη φωτιά, θέτοντας απέναντί του και τους δημοσιογράφους! Μετά την ήττα από την Όλομουτς, ο Ιταλός είπε με περίσσιο θάρρος στη συνέντευξη Τύπου ότι η Σπάρτα είχε καλή εικόνα και οι παίκτες του προσέγγισαν σωστά το ματς…

Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ
Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ 5.695 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ατάκα του στη συνέντευξη Τύπου έφερε την αντίδραση της ιστοσελίδας «sport.cz», η οποία μεταφέρει επ’ ακριβώς το κλίμα που επικρατεί γύρω από τον νεαρό τεχνικό, μέσω του χαρακτηριστικού της τίτλου: «Μιλούσε σοβαρά ο Στραματσόνι; Σύμφωνα με αυτόν, οι παίκτες του βρίσκονται στη σωστή ρότα»…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.